|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana od A-Z
Hej. Dowiedziałam się o tym forum, więc postanowiłam spróbować. Chętni wybrałabym się do jakiegoś studia metamorfoz, ale po 1 to chyba sporo kosztuje, po 2 nigdy nie wiadomo czy będzie się zadowolonym, po 3 nie znam nic sprawdzonego. Znalazłam te pytania, tzreba na nie odpowiadać? :P
1. Jak się opalasz? Na brązowo, ale to już po lecie... :P 2. Kolor oczu - ciemne, brązowe. 3. Piegi - nie posiadam ![]() 4. Cera - mieszana. :P 5. Naturalny kolor włosów - ciemnobrązowy i nie chciałabym go zmieniać. 6. Kolor ust -koral? :P 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Czuję się dobrze we wszytkich, poza tzw. musztardowym i beżem. Czekam na propozycję i mam nadzieję, że fotka nie obiegnie netu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmiana od A-Z
masz boską fryzurke, jednak nie do takiego kształtu twarzy. Moim zdaniem o wiele lepiej wyglądałabys w nieco dłuzszych włosach. Jednak ekspertem nie jestem, inne wizażanki napewno będą pełne pomyslów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej, nie sądzę by dało się coś ze mną zrobić
![]() co do włosów, nie mam "bombki", moze dalam kiepskie zdjecie, w ogole wszytskie mam kiepskie :P zawsze mam "pazurki" na policzkach, tyl dluzszy, na równi z brodą, że tak powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Też uważam że powinnaś zapuścić włoski przy twarzy szczególnie grzyweczkę i proponowała bym bardziej asymetrycznie na bok. Nie masz pociągłej twarzy a grzywka jeszcze bardziej ją skraca, może wstawisz zdjęcie z podpiętą grzywką?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
podeślę jutro,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ładna bużka ale jakoś makijażu nie widzę a kochana zapamiętaj że dobrze wytuszowane rzęsy dają bardzo wiele uroku i jet to postawa
![]() ![]() ![]() http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura13835.htm http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura45819.htm pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie czuje sie za dobrze, a i nie wygladam najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej, sorry, że dopiero teraz.
na fotce wygląd aktualny, i z podpiętą grzywką, bo ktoś kazał przesłać. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
lepiej z odsłoniętą twarzą, grzywka zasłania za dużo. nie chciałąbys troszke zapuścić włosków? moze jakieś delikatne pasemka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
pasemka mi sie nie podobaja... z gołą grzywką czuje się dziwnie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
rozumiem, ze jak nikt nie pisze to jest to beznadziejny przypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jak czujesz sie dziwnie bez grzywki to rozwaz grzywke na bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem z grzywka wygladasz duzo lepiej niz bez. masz okragla buzie i odslonienie jej w calosci bedzie wygladalo zle, ale tez nie mozesz miec ciezkiej obcietej 'od linijki', bo wtedy jeszcze bardziej uwydatki okrag twarzy.
Dobrze Ci jest w grzywce w pazurki, mysle, ze ciekawa bylaby tez grzywka na bok, wyszczuplilaby twarz, ale nie moze byc przylizana i grzeczna ;p Wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
mambaaa Pamelo pozory mylą hihi... sympatyczn to ja chyba nie jestem
![]() co do grzywki na bok, hmmm zazwyczaj wlasnie tak noszę, ale na tych fotkach może nie widać,w ogóle teraz włosy podrosły i nie jest najlepiej... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
broń boże nie rób pasemek, nie farbuj, potem tyle z tym *** NIEWARTO! a Ty nie masz mysiego brązu żeby na cokolwiek narzekać, jesteś zadowolona z koloru- I NIE DZIWIĘ CI SIĘ, JEST GENIALNY! czyli masz do przodu
![]() zapuść włosy, modeluj, puszyste=lepsze. grzywka jak już wizażanki pisały wyżej- na bok, taka jaką masz teraz poszerza Twoją okrągłą twarz (swoją drogą- bardzo ładną!). makijaż- oczy, oczy, oczy. ja zwolenniczką wielkiej tapety nie jestem- korekcja niedoskonałości i podkreślenie oczu (niekoniecznie cienie, etc)- zainwestuj w dobrą kredkę i tusz. buziaki ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mimo wszystko nie zmieniam zdania co do sympatycznosci
![]() A co do głównego tematu - najwazniejsze jest jak Ty sie czujesz we wlasnym ciele, jesli nie chcesz zapuszczac włosów, to nie rob tego, bo bedziesz sie zwyczajnie meczyc. W krótkich włosach Ci do twarzy i tego bym sie trzymała, jesli juz eskperymentowac z fryzura, to postawilabym na kształt. Włosy nie moga byc przyklapniete i 'bez życia', krotkie fryzurki musza miec pazur, charakter. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
środa i mambaaa czy mogę Wam jutro podesłać fotki ma maila? nie chce już się tak upubliczniać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Może coś poradzicie
Hej. Może ktoś z Was pomoże mi w doborze fryzury. Twarz i włosy jak widać na zdjęciach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może coś poradzicie
hej nie zajmuję się tym profesjonalnie :P
co do włosów - odpowiednia dla nich pielęgnacja co do fryzury, nie do końca jest extra ![]() mam nadzieję że dziewczyny coś doradzą natomiast co do Twojej buzi - ładna jest więc tylko zmieniać image ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, masz bardzo sympatyczną twarz
![]() Co do fryzury to nie pomogę za bardzo, nie znam się na tym, więc nie wiem czy te porady byłyby coś warte. Jednak mogę stwierdzić, że masz kategoryczny zakaz farbowania włosów ![]() Na moje niewprawne oko masz zimowy typ urody, a tak ogólnie to przypominasz trochę hinduskę. Pozwoliłam sobie na lekką przeróbkę Twojego zdjęcia. Dotyczy ona brwi, bo mam na ich punkcie bzika. Wydaje mi się, że powinnaś je odrobinę poprawić, ponieważ nadają Twojej twarzy smutny wyraz. Skróciłam je, według granicy czerwonej linii, a ponadto 'usunęłam' kilka włosków w najwyższej części łuku. Jeżeli będzie Ci się chciało to mogłabyś się trochę z nimi pobawić. Choć muszę przyznać, że i w obecnym kształcie są bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Jasza i awunia dzięki za odpowiedź. Pójdę do kosmetyczki może coś poradzi. Zapisałam się do fryzjera, ale wiem, że sama nie wiem czego chce. Myślę o bobie, dłuższy przód a krótki tył, kiedyś miałam, ale przednie włosy mam chyba za krótkie (foto-dawna fryzura). Może jednak będę zapuszczać nadal, wyprostuję. pocieniuję skoro nie ma innych propozycji. Wiem, ciężki przypadek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Tez mi przypominasz Hinduske! Jak dziewczyny pisaly masz ladny kolor wlosu, a mi sie tez bardzo podobaja twoje cieple bursztynowe oczy.
Tez musze codziennie myc wlosy, bo inaczej sie zadrapie, przetluszczaja sie zaraz przy skorze, zwlaszcza kolo czola, a konce wygladaja normalnie... Nie ma to jak rada od kolezanki, ktora ma bardzo suche wlosy (po ponad tygodniu dopiero sie zaczynaja przetluszczac): "Powinnas nie myc wlosow przez tydzien, jak sie dobrze przetluszcza to potem nie bedziesz musiala ich myc czesto. A poza tym to wlosy ci wypadna jak bedziesz je myc codziennie". Zabic to malo ![]() ![]() Kupilam dzisiaj tak zwany "suchy" szampon. Wyglada jak dezodorant w aerozolu, psika sie to na wlosy kiedy sie potrzebuje i rozprowadza grzebieniem. Wchlania nadmiar "oleju" we wlosach. Mam nadzieje ze to pomoze i bedem mogla myc wlosy co dwa lub trzy dni. Ale w lecie to watpie ze sie uda ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.