|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Monaaaa
|
Chłopak, nie dla mnie ?
- Hej. Może Wam uda się przywrócić mnie do pionu. Mianowicie dokładnie rok temu spotykałam się z pewnym chłopakiem. Nie byłam nim zainteresowana, kilka randek, potem olewałam go i dał sobie spokój. Niestety..ostatnio czuję się jak bym się w nim zauroczyła, bo zakochała to za dużo. Niestety on ma dziewczynę, lecz ten związek wydaje mi się calkiem nie poważny, z tym chłopakiem byliśmy na sylwestrze na jednej imprezie na której było ok 12o osób i był tam sam, podczas gdy jego dziewczyna bawiła się na innej imprezie w tym samym mieście, trochę to dziwne
![]() Nie rozumiem co mnie w nim kręci bo jest typem podrywacza-imprezowicza, ale mam na niego mega ochotę, spotkać się pogadać i w dodatku świetnie całuje ![]() Nie mam jego nr(zgubiłam stary tel) myślę żeby go zaczepić na facebooku(wiem to strasznie dziecinne, ale nie mam odwagi napisać ![]() Trochę mi głupio z tego względu, że ma dziewczynę i na dodatek chodzę z nią do szkoły... Nie wiem co robić praktycznie codziennie o nim myślę Nie krytykujcie od razu, wiem że to co piszę jest strasznie dziecinne, ale na prawdę nie wiem co robić... Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-10 o 09:48 Powód: przywrócenie treści post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chłopak, nie dla mnie ?
Odpuść. Będziesz cierpiała Ty i ta dziewczyna, a facet będzie mial frajdę, bo i zje ciastko i będzie miał ciastko.
Poza tym zajętych facetów się nie tyka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zostaw. zapomnij.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze, odpowiedź na pytanie w tytule: NAWET BARDZO NIE DLA CIEBIE Edytowane przez wiefiulecka Czas edycji: 2012-01-08 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z wizazankami- odpuśc sobie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Autorko przeczytaj swój post jakbyś była jedna z tych kobiet co wyżej się wypowiedziały
![]() Co myślisz o tym wątku? ![]() Tak masz rację sytuacja jest żałosna i najlepiej olać go ![]() A jeśli chodzi o Ciebie to uśpić psa ogrodnika i nie udawać niedostępnej następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak kiedys bedziesz miala chlopaka, to zobaczysz, jakie to uczucie, kiedy jakas laska bedzie sie kolo niego krecic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
To, że on ma dziewczynę to powinien być dla Ciebie wystarczający powód, żeby sobie odpuścić. Czy ich związek jest poważny czy nie to jest ICH sprawa i nic Ci do tego. Istotne jest to, że on jest zajęty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Facet zajęty jest i kropka. Odpuść.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie podoba mi sie,ze w ogole zastanawiasz sie nad odbiciem zajetego faceta jakiejs dziewczynie. Tak sie po prostu nie robi. Istnieja pewne zasady i to jest jedna z nich-nie interesuj sie zajetymi facetami. Chcialabys byc na miejscu tej dziewczyny? Nie Twoja sprawa dlaczego spedzali sylwestra osobno- tak wyszlo i tyle. Ty juz swoja szanse mialas,wiec odpusc-tym bardziej ze on jest juz zajety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno on jest ZAJĘTY. Koniec kropka.
A czy jego związek jest poważny, czy nie to nie ma tu niczego do rzeczy to raz. A dwa nie Tobie oceniać na ile jest poważny niezależnie od tego czy razem spędzają Sylwestra czy nie, bo co związek to ustalenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Daj sobie z nim spokój i poszukaj lepiej wolnego,a nie się będziesz pchać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To już niestety nie Twoja sprawa Autorko, odpuść sobie, nie wtryniaj się między wódkę a zakąskę, bo "wg Ciebie jest niepoważnie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
zachowujesz sie jak dzieciak - to raz. a dwa - jest zajety i mam nadzieje, ze bedzie mial cie w tylku. lepiej na tym wyjdzie.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
straaaaaasznie dziecinnie się zachowujesz.
Od początku do końca - nagle po roku sobie uświadomiłaś, że Ci się podoba. Nagle ma dziewczynę, z którą nie jest szczęśliwy. Ty masz na niego ochotę, ale "Cię wkurza".... Z całego tego postu powinnaś zostawić tylko -> " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Związek rzecz święta. I nie Tobie oceniać, czy ich relacja jest poważna. Poza tym miałaś swoje pięć minut.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Zwykłam mawiać :
Jeśliw związku pojawia się druga kobieta to zazwyczaj jest to jej wina a nie faceta bo sama się pcha. .. Teraz trochę poglądy mi sie zmieniły, ale nie rozwalaj im związku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Post i wątpliwości na poziomie gimnazjum (jeśli gimnazjalistką jesteś, to ok), i po przeczytaniu tego nie mam wątpliwości, niektóre baby to są "jakieś gupie".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.