|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Matrix-włosy farbowane-opinie
Interesują mnie wasze opinie na temat odżywki Matrixa do włosów farbowanych,szukałam na KWC ,ale nic nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matrix-włosy farbowane-opinie
Odżywki akurat nie mam, ale mam maskę regenerującą Color Smart. Włosy po użyciu wyglądają na zdrowe, ale efekt utrzymuje się do kolejnego mycia, czyli u mnie - 1 dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm miałam zamiar dzisiaj nakładać na włosy Matrixa, ale specjalnie dla Ciebie nałożę Vitamino Color
![]() ![]() Edit: nałożyłam maskę na włosy na ok. 10 minut. Jest bardzo przyjemna w stosowaniu, ma fajną konsystencję żelu i zabójczy owocowy zapach, wyczuwam chyba malinę. Włosy po wysuszeniu są bardzo miękkie i wygładzone, i błyszczące. Nie wiem jak jest z regeneracją, bo u mnie dotychczas przy wszystkich maskach efekt utrzymuje się do 1 mycia ![]() Przed zakupem najlepiej przejrzyj opinie w KWC. Zastanawiam się, na czym mają polegać te wszystkie obietnice producentów dotyczące utrzymania koloru. Używam masek profesjonalnych od roku, i za każdym razem, jak zafarbuję włosy na ciemny brąz, to po ok. 2 tygodniach mimo stosowania szamponu i maski zostaje tylko jasny brąz. Przy Vitamino Color mam wrażenie, że owszem, wydobywa refleksy z włosów, ale dlaczego z mojego zimnego brązu zawsze muszą wyjść miedziane refleksy? :| Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2006-06-18 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja mam zarówno szampon jak i maske z tej seri i jak dla mnie sa super. Wloski po nich sa lsniace i mieciutkie. Bardzo ładnie regeneruje włoski.Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Właśnie konczy mi się maseczka z Matrix do farbowanych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czy ta maska jest raczej rzadka czy taka...'zbita' w całość??Bo mam i color i sleek look i sleek jest 'zbita' a color taka jakby rozrzedzona...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Moja mama używała odżywki z MATRIXa i nie zauważyła zmian, powiedziała, że za taką cenę równie dobrze można kupić sobie szampon i odżywkę z LOREALa i włosy będą w o wiele lepszym stanie. Aha jeszcze jedno odżywaka była z serii nawilżającej włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam wątek i połączam się do pytania o serie Matrixa Color smart
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.