![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LISTOPAD guerlain clinique smashbox revlon benefit mac no7 niszowce EKO BIO Zara MNG
POSZUKUJĘ
korres [wszystkie kosmetyki kolorowe] kolorówki bobbi brown cieni i paint pot mac w kolorach nude kosmetyków Sanoflore produktów john masters organics Kerastase K Ultime Oléo- Complexe hydrolatów srebrnej biżuterii apart yes kruk ~~~ nie wszystkie kosmetyki mają zdjęcia ~~~ ~~~ kolory na zdjęciach mogą być przekłamane ~~~ ~~~ preferuję większe wymiany ~~~ MAKE UP cień Bobbi Brown ivory [matowy, użyty 3 razy, nowy kupiony w douglasie] cienie Mac [wkłady kupione w salonie w PL, mam do nich kartoniki] Crystal [kupiony przeze mnie, ubytek ok.40%] A31 Satellite dream [z wymiany, lekko ukruszony, ubytek ok 10%] A69 mac odsypka pigmentu gold storke guerlain meteorites [odsypka 17 kulek] z wymiany lily lolo róż juicy peach [nowy] lily lolo cień Witchypoo [zostało ok 90%] cień Gunmetal [zostało ok 99%] próbki podkładów w słoiczkach: in the buff, cookie, popcorn, popsicle, warm honey (były tylko testowane) [próbki wymienię tylko jako dodatek do większych wymian] smashbox brow tech auburn [cień tylko maźniety 1 raz, wosk używany, stan taki jak na zdjęciu] revlon photoready kolor 003 shell benefit erase paste no1 fair ok.1/2 opakowania benefit high brow lifting pencil boots No7 opisy tu http://www.boots.com/en/No-7/No7-Make-up/ mini tusz ---> lash 360 mascara mini cień w musie --->Stay perfect eye mousse kolor pewter http://inmakeup.blogspot.com/2010/06...e-shadows.html mini-serum Protect&perfect intense 5ml mini-krem na dzień Protect&perfect day cream spf 15 10ml mini-płyn do demakijażu cleanse&care eye make up remover 30ml [wszystko nowe] perełki brązujące anne marie borlind Anti-aging Fluid Makeup podkład ekologiczny, świetny skład kolor beige 17 [zostało 3/4 opakowania, niestety nie mój kolor] PERFUMY PRÓBKI NISZOWCÓW olivier durbano [jade] rance [eau empire] brosseau [the brun] brosseau [ombre rose] kilan [absinthe verte] carthusia [via camerelle] PIELĘGNACJA BIOCHEMIA URODY [wszystkie kosmetyki świeżo wymieszane, przechowywane w lodówce] żel hialuronowo-peptydowy [ zostało ok. 58 ml z 60 ml, trwałość 6-8 msc] serum azelo-oliwkowe [ zostało ok. 50%, trwałość 6 msc] peeling perłowy drobnoziarnisty [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] ZRÓB SOBIE KREM masło babassu [ zostało ok. 35 g z 40g, ważny 03.2013] ekstrakt mitochondrialny [zostało ok. 90% z 15 ml, ważny 05.2012] ekstrakt wzmacniający włosy [zostało ok. 98% z 15 ml, ważny 06.2012] ekstrakt do cery naczynkowej [zostało ok. 98% z 15 ml, ważny 10.2012] ECOSPA hydrolat rumiankowy [zostało ok. 95 ml ze 100 ml, ważny 08.2013] bisabolol [zostało ok. 90% z 5 ml, ważny 12.2012] MAZIDŁA ekstrakt z lukrecji [ok. 8 g z 10 g, ważny 07.2012] lecytyna sojowa [otwarta ale cała, 10 g, ważna 03.2012] zestaw wyciągów roślinnych do włosów [większość jest przeterminowana, dodam je jako gratis do większej wymiany] amla Mazidła ok 100g [data waż.10/2011] shikakai Mazidła ok 100g [data waż.09/2011] brahmi Mazidła ok 100g [data waż.12/2011] eclipta Mazidła ok 100g [data waż.05/2012] JOHN MASTERS ORGANICS oryginalne próbki po 10 ml blood orange & vanilla body milk 2 szt. blood orange & vanilla body wash 1 szt. LES ARGILES DU SOLEIL maseczka z błota syberyjskiego http://biolander.com/produkty/produc...jskiego-100gr/ [ zostało ok. 50%] glinka czerwona http://biolander.com/produkty/produc...-w-pudrze-300/ [ praktycznie cała, zużyłam ok. 1 łyżeczkę] KEUNE So Pure Air Foam - lekka odżywiajaca pianka do układania włosów [zostało ok. 60%, kupiona w salonie fryzjerskim za 110 zł] http://jott.pl/produkty/so-pure/so-pure-air-foam.html Keune Fibre Wax http://jott.pl/produkty/care-line/se...ine-style.html [pozostało ok. 90% albo więcej] UBRANIA H&M sweter rozm. S [ założony kilka razy i wyprany] kosmetyki apteczne i próbki kosmetyków [dodatek na życzenie do wymiany, można wybierać ![]() A-derma Creme de Soin 2 opakowania po 30ml [nowe] A-derma Exomega płyn do kąpieli 25 ml [nowy] Bioderma Sensibio DS+ krem do cery wrażliwej 5ml [nowy] La Roche-Posay Lipikar Baume AP 7ml [nowy] La Roche-Posay Redermic[+] eyes 1,5ml [nowy] La Roche-Posay Toleriane Teint podkład korygujący 2 próbki [nowe] Vichy Lift Activ 1,5ml [nowy] Emolium krem specjalny 3ml [nowy] Iwostin Capillin 3 ml [nowy] Dr Eris Telomeric 2ml [nowy] Elixine krem pod oczy 2ml [nowy] Clarena Fluid Long Lasting Couperose natural 2 próbki [nowe] Clarena Matt Cream 2 ml [nowy] Biotherm Skin Vivo gel cream 1ml [nowy] Combat cell crema anticellulite ad effetto caldo 1 próbka [nowa] Pat&Rub balsam do rąk 2ml [nowy] Sephora base lissante smoothing primer 1,5 ml [nowa] Sephora light veil foundation leger odcień medium 2 próbki po 1,5 ml [nowe] Bourjois healthy mix serum odcień beige clair 0,95ml [nowa] Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-12-29 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD guerlain clinique smashbox revlon benefit mac no7 niszowce EKO BIO Zar
OTC
Nicorette 2 mg freshmint 2 opakowania po 30 sztuk [ nowe, nieotwierane] Kupione w Norwegii.Ulotka w języku norweskim. Data ważności: do końca 04.2013 FLORAGYN probiotyk dopochwowy 6 globulek nowy, nieotwierany data ważności 03/2013 można przechowywać w temp. pokojowej Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-12-28 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD guerlain clinique smashbox revlon benefit mac no7 niszowce EKO BIO Zar
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-11-09 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za revlon photoready i clinique blushing blush ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za cień guerlain i róż clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
anne marie borlind Anti-aging Fluid Makeup
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
próbki niszowców buty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1320832690 zajrzyj też do ciuszkowego może4 coś w oko wpadnie ![]() odpisz prosze u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kredkę benefit i cienie guerlain? więcej rzeczy na szafa . pl/profil/madzialenn
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coś za Benefit high brow?
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za guerlain ombre eclat pojedynczy cień l'instant charnel [min zużycie? Mam poza wątkiem np. cień jedynkę Diora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Byłabym w stanie wymienić szpilki za kosmetyki, pytanie czy Ty byłabyś chętna. Interesowałaby mnie wymiana szpilki na cień, róż i kuleczki (mamie się skończyły),
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- 10cm ![]() Och, chyba ciężko mi się z nimi rozstać... I tak ich nie noszę, ale są naprawdę piękne i ciężko mi je pożegnać. Dasz mi czas na przetrawienie tej myśli? ![]() Edytowane przez camelia111 Czas edycji: 2011-11-09 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
ryjku, coś u mnie za to:
pomadka Sante naturkosmetik pure colors of nature No 3 [użyta 1 raz] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej przepraszam, musiałam nie zauważyć
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Ryjku - mogę oddac roz za probki. Ciagle mi malo nowych zapachow
![]() Bylabym chetna na: Rose praline Royal muska Sous de figuier Gin fizz Odette Delicate Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.