|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dodatki do sukienki na studniówkę
Witam dziewczyny (;
Na początku zaznaczam, że choć moje konto powstało już jakiś czas temu, to jetem tu nowa, więc gdybym robiła coś nie tak to proszę o wskazówki ![]() Mój problem polega na tym, że bardzo długo szukałam odpowiedniej sukienki na studniówkę i nie mogłam nic znaleźć. Uparłam się, że chcę czerwoną i koniec, inna nie przejdzie. W końcu dwa dni temu upolowałam kiecę, której zdjęcie zamieszczam poniżej. I teraz nachodzą mnie wątpliwości. Czy waszym zdaniem ona się w ogóle nadaje na taką okazję? Nie jest zbyt odważna? Nie orientuję się za bardzo w modzie, ale choć tej jednej nocy chciałabym wyglądać ładnie. Zastanawiałam się nad czarnymi butami do niej i czarnymi rajstopami, ale to takie oklepane... Czy czółenka nude poszłyby w parze z tą sukienką? I jakie dodatki? Chcę upiąć włosy, więc założyć duże kolczyki, czy postawić, na rzucający się w oczy naszyjnik? Będę wdzięczna za każdą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki do sukienki na studniówkę
jawybrałabym czarne buty i cieliste rajstopy,do tego mała, czarna kopertówka, i czarne albo srebrne kolczyki i bransoletka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ładna ta kieca.
![]() Szpilki nude oczywiście są piękne, ale wydaję mi się, że tutaj nie przejdą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z koleżanką wyżej. Czerń i czerwień zawsze do siebie idealnie pasują. Ale szpilki nude napewno by tutaj nie pasowały. Pozdrawiam
![]()
![]() ![]() 30.04.2015r. godz.9:44 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
czern i czeriwen to ponadczasowe połączenie, a z tego co widze po wizażu model sukieniek ala zeszłoroczna garden colection będzie królowała na studniówkach w całej Polsce
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.