|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Recenzje telefonów komórkowych
Tak sobie pomyślałam, że skoro recenzujemy kosmetyki, może to samo zrobimy z telefonami komórkowymi? Mam kilka godnych uwagi telefonów na uwadze, ale pozwólcie, że jako pierwszy polecę Wam ten:
http://polecam.play.pl/l/17167/nokiac5mpix/ I co o nim sądzicie? Taki wypas za jedyną złotówkę... Niech mi ktoś powie, że to się nie opłaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Recenzje telefonów komórkowych
Ciekawy wątek, może się rozwinie.
Ja póki co polecam Nokię 6303c - mam ją już długi czas, wiele przeszła i nadal bardzo dobrze działa. Bateria trzyma nawet tydzień. Przez to, że ma klapkę metalową nie rysuje się tak bardzo. Jedyny minus? Może dla niektórych wygląd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Wątek naprawdę fajny
![]() Ja od roku mam Samsunga B3410 Delphi. No to tak: +klawiatura qwerty +bateria trzyma ok. 3 dni +poręczny, wygodny, dobrze mieści się w dłoni +prosta obsługa +dotykowy ekran +całkiem ładne kolory +bezawaryjny jak na razie -instalowane gry mogą mieć do 500 kb -jest plastikowy, więc trochę trzeszczy -podczas szybkiego klikania na qwerty niektóre przyciski się nie klikają -brak możliwości wgrywania motywów, co owocuje prostym, czarnym menu. Wcześniej miałam Sony Ericssona W890i i byłam zachwycona tym telefonem, niestety się rozpadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- teraz czaje się na NOKIE C3, za dwa miesiące kończy mi sie umowa w mixplusie i chciałabym ją kupić... może ktoś napisać jakąś krótką recenzję na jej temat czy warto??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cieszy mnie, że wątek przypadł do gustu
![]() Powiem Wam, że ogólnie to jakoś Nokia najbardziej przypadła mi do gustu i już od lat pozostaję jej wielką fanką. Może inne telefony mają te same parametry w niższej niż Nokia cenie, ale jakoś do tej marki mam zaufanie. Ostatnio bawiłam się Samsungami, które w obsłudze wydały mi się bardzo podobne, ale jakoś co Nokia, to Nokia dla mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Tutaj masz recenzje na temat tej Nokii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.