Recenzje telefonów komórkowych - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 17:00   #1
monikaa86
Raczkowanie

Recenzje telefonów komórkowych

Tak sobie pomyślałam, że skoro recenzujemy kosmetyki, może to samo zrobimy z telefonami komórkowymi? Mam kilka godnych uwagi telefonów na uwadze, ale pozwólcie, że jako pierwszy polecę Wam ten:
http://polecam.play.pl/l/17167/nokiac5mpix/
I co o nim sądzicie? Taki wypas za jedyną złotówkę... Niech mi ktoś powie, że to się nie opłaca
monikaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 17:31   #2
Cytrynowa_trawa
Zadomowienie

Dot.: Recenzje telefonów komórkowych

Ciekawy wątek, może się rozwinie.
Ja póki co polecam Nokię 6303c - mam ją już długi czas, wiele przeszła i nadal bardzo dobrze działa. Bateria trzyma nawet tydzień. Przez to, że ma klapkę metalową nie rysuje się tak bardzo. Jedyny minus? Może dla niektórych wygląd.

WYMIANA
Kosmetyki
Cytrynowa_trawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 18:52   #3
201703160948
Konto usunięte

Wątek naprawdę fajny

Ja od roku mam Samsunga B3410 Delphi. No to tak:
+klawiatura qwerty
+bateria trzyma ok. 3 dni
+poręczny, wygodny, dobrze mieści się w dłoni
+prosta obsługa
+dotykowy ekran
+całkiem ładne kolory
+bezawaryjny jak na razie

-instalowane gry mogą mieć do 500 kb
-jest plastikowy, więc trochę trzeszczy
-podczas szybkiego klikania na qwerty niektóre przyciski się nie klikają
-brak możliwości wgrywania motywów, co owocuje prostym, czarnym menu.

Wcześniej miałam Sony Ericssona W890i i byłam zachwycona tym telefonem, niestety się rozpadł
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 20:54   #4
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
Wątek naprawdę fajny

Ja od roku mam Samsunga B3410 Delphi. No to tak:
+klawiatura qwerty
+bateria trzyma ok. 3 dni
+poręczny, wygodny, dobrze mieści się w dłoni
+prosta obsługa
+dotykowy ekran
+całkiem ładne kolory
+bezawaryjny jak na razie

-instalowane gry mogą mieć do 500 kb
-jest plastikowy, więc trochę trzeszczy
-podczas szybkiego klikania na qwerty niektóre przyciski się nie klikają
-brak możliwości wgrywania motywów, co owocuje prostym, czarnym menu.

Wcześniej miałam Sony Ericssona W890i i byłam zachwycona tym telefonem, niestety się rozpadł
też mam tego samsunga i jest z.a.j,e.b.i.s.t.y... mój nie trzeszczy, klawisze się nie blokują, bateria trzyma 4-5dni, gier nie wgrywam bo nie bawie się w takie rzeczy... mam dużo muzyki..... karte obsługuje 4GB, bateria przy słuchaniu muzyki trzyma mi do 2 dni.... ( z czego bardzo się cieszę bo w innych telefonach tylko 1 dzień) a telefon mam bardzo długo bo w czerwcu bedzie 2 lata.... jedyny minus taki że jak upadł za którymś razem na płytki (a upadł około 50 razy) to nie działał mi dwa dni wyświetlacz z czego jak koleżanka napisała jest dotykowy i nie szło wpisać pin-u w ogóle i dwa dni byłam nie osiągalna ale później wszystko było ok i od pół roku nic się z niem nie dzieje a jest ciągle w ruchu....

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

teraz czaje się na NOKIE C3, za dwa miesiące kończy mi sie umowa w mixplusie i chciałabym ją kupić... może ktoś napisać jakąś krótką recenzję na jej temat czy warto???
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 12:30   #5
monikaa86
Raczkowanie

Cieszy mnie, że wątek przypadł do gustu
Powiem Wam, że ogólnie to jakoś Nokia najbardziej przypadła mi do gustu i już od lat pozostaję jej wielką fanką. Może inne telefony mają te same parametry w niższej niż Nokia cenie, ale jakoś do tej marki mam zaufanie. Ostatnio bawiłam się Samsungami, które w obsłudze wydały mi się bardzo podobne, ale jakoś co Nokia, to Nokia dla mnie Bardzo łatwa w obsłudze, przejrzyste menu... duży plus. W dodatku w Play naprawdę można wybrać coś dla siebie

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

teraz czaje się na NOKIE C3, za dwa miesiące kończy mi sie umowa w mixplusie i chciałabym ją kupić... może ktoś napisać jakąś krótką recenzję na jej temat czy warto???
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/c3/Nokia_C3.html
Tutaj masz recenzje na temat tej Nokii Z tego, co czytam - dużo pozytywów. W ogóle to świetna stronka i jeśli ktoś planuje kupno telefonu, warto na nią zerknąć. Zanim kupiłam swój telefon, sama tam looknęłam
monikaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości