|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rozstępy
witam wszystkich , jestem tutaj pierwszy raz dlatego tez nie mam pojecia w jakim dziale umiescic ten watek, wiec zajrzalam tutaj moze mi sie uda
![]() Moj problem dotyczy nowo pojawiajacych sie rozstepow, zupelnie nie wiem czym jest to spowodowane skoro nie tyje i nie chudne? Mam 185 cm wzrostu waze 65kg, 19 lat, a one wciaz sie pojawiaja glownie na udach, nad kolanami, i na lydkach. prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: rozstępy
Może nie są to tak gwałtowne zmiany wagi a razcej subtelniejsze zmiany kompozycji ciała nie wpływające na wagę-chociażby przyrost masy mięśniowej połączony ze spadkiem tkanki tłuszczowej (wtedy waga nie rośnie lub rośnie nieznacznie), lub większą ilością retencjonowanej wody w organizmie, nadmiernym odkładaniem tłuszczu wraz z katabolizmem mięśnioweym (często przy dietacch głodowych)
Możesz też mieć poprostu mało kolagenu lub taka Twoja "uroda"
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.