|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej szybko czy wolno? :)
Może z przekąsem
ale ja właśnie po trzydziestce do ślubu się szykuję A moja twarz, choć młoda, szybko obrosła w latka. Zafundowałam sobie już rewitalizację ust, rozpoczęłam dietę, ale co jeszcze, co z buzią?Wolicie metody szybkie przed ślubem, czy lepiej zaczać teraz (mam jeszcze 9 miesięcy). Mogę zrobić serię pilingów, względnie mezoterapii przed samym ślubem, albo zacząć przygotowania teraz... czy potem będzie na to czas? Jestem generalnie pogubiona, bo datę niedawno ustaliliśmy, ale wiem, że chcę tego dnia wyglądać pięknie i wyjatkowo, a jak zmyję makijaż to nie straszyć przez tydzien przemęczoną skórą
15 grudnia 2011 - (Pierwsze) Usta po raz pierwszy... StylAgeLips 0,8 ml... po kontroli - super ![]() 7 marca 2012 - Sculptra (profilaktycznie) na twarz ![]() 11 lipca 2012 - wybieram termin powtórki z ust 29 września 2012 - ślub ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lepiej szybko czy wolno? :)
Zacznij już dziś
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również zaczęłabym teraz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że lepiej zacząć szybciej, nie wiesz czy jakiś zabieg na twarz nie podrażni Ci skóry, czy nie dostaniesz uczulenia na jakiś kosmetyk
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo z depilacją wąsika i regulacją brwi, jeśli nigdy wcześniej tego nie robiłaś, to pierwsze zabiegi tego typu zrób dużo wcześniej, żeby wiedzieć jak Twoja cera na nie reaguje
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
też bym zaczęła już dziś. Metodą małych kroczków. Możesz potestować też zabiegi dające szybki i krótkotrwały efekt - jeśli będzie pozytywny, nic nie stoi na drodze powtórzyć taki zabieg tuż przed ślubem
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
jestem kosmetologiem.. i jeśli wspomniałaś o mezo, to myślę, że możesz sobie na nią pozwolić. Szczerze polecam, bo wiem, że coś da
Polecam mezoterapię bezigłową ale tylko dobrym sprzętem, nie daj się wkręcić w tanie podróbki - teraz to nawet sonoforezę nazywają mezoterapią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

ale ja właśnie po trzydziestce do ślubu się szykuję