![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kolorówka Pielęgnacja Biżuteria
WĄTEK NIEAKTUALNY
22.09.2010 DOKŁADKA LUSH Double Choc 10g. Koloryzujący Balsam do ust Czekoladowy szał Oleje z orzechów laskowych oraz orzechów z Brazylii nawilżają i chronią usta, a cukier puder i czarna melasa nadaje mu słodką, kremową konsystencję. Ten balsam nada Twoim ustom czekoladowy odcień oraz stworzy bariere ochronną na skórze. LUSH It started with a kiss 10g, koloryzujący balsam do ust Czerwone jabłko, cynamon i biały smak czekolady połączone razem są pyszne. Jest to idealna mieszanka przypraw i słodyczy, a to sprawia, że myślisz o jabłku toffi. Nikt nie będzie w stanie oprzeć się kuszącemu zapachowi i smakowi tej pomadki. Cynamon daje ocieplenie i sprawia, że poczujesz na ustach mrowienie oba wypróbowane tylko na dłoni KOLORÓWKA 1. Bielenda BioPlantacja KOKOS naturalny balsam do ust - lekko perłowy, raz wypróbowany 2. Eveline GIGANTIC volume turbo maskara - bardzo ładnie rozdziela rzęsy, daje bardzo naturalny efekt- świeża, raz wypróbowana 3. Rimmel sexy curves czarna - zostało na kilka, kilkanaście użyć - oddam jako gratis 4. Sephora Colorfur Mono STARSS 03 - cień pojedyńczy, tester - złoty z iskrzącymi drobinkami 5. Inglot - nie znam daty przydatności różowy matowy, stare złoto i szary perłowe 6. Joko fiolet ze srebrnymi drobinami 7. Rimmel Colours show off - testery, świeże, max 1-2 razy użyte od lewej: 230 red forever, 260 i want you, 220 shocking pink, 020 shake up pink, 110 pink gossip, 120 be bold, 010 pink excess, dają matowe wykończenie, mocno napigmentowane, sprawdzają się też jako róż w kremie 8. Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany 9. Essence błyszczyk Eclipce lunch at cullens - 2-3 razy użyty 10. Essence beżowa wysuwana kredka long lasting 10 almost famous 11. Sensique konturówka do oczu i ust - brak zatyczki 12. My Secret biała kredka do oczu (trzeba zatemperowac ![]() 13. Wibo Eye liner czarny - 2-3 razy użyty 14. Constance caroll turkusowa kredka 15. Smackers roll-on z drobinami truskawka i kiwi 16. Clinique blended face powder 3 transparency - niewielka ilośc do wypróbowania 17. Mac pigment dark soul - iskrząca czerń 100% oryginał, ok 1/3 słoiczka 18. Cienie samodzielne prasowane - paletka mieszanka pigmentów mac odda gratis do wymiany, uszkodzona paletka 19. Cienie sypkie - rudy i złoto brązowy to odsypki pigmentów mac, 2 pozostałe prawdopodobnie jakieś mineralne 20. Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty 21. Essence cute as hell 01 wawawawooo 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz 23. próbki pigmatów mac - kupione od sprawdzonego sprzedawcy na allegro, do sprawdzenia odcieni, oddam gratis do wymianki 24. Neutrohena healthy skin liquid makeup mogę zrobić próbki odlewki odcieni 40 i 60 25. bourjois healthy mix , próbki odcieni 52, 53 PIELĘGNACJA 1. Ava Cosmetics krem karotenowy bez parabenów - raz użyty, działanie ma bardzo dobre, nieststy przeszkadza mi jego słodki zapach 2. Hipp krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała - raz użyty 3. Babydream extrasensitive pflegecreme do cery wrażliwej, skłonnej do uczuleń - 1/2 tubki 4. Olay active hydrating emulsja nawilżająca - zużycie 1/5 5. Mila mleczna maska do włosów - ok 250ml 6. Babysmile z drogerii schlecker szampon - raz użyty 7. Cien - truskawkowa pianka do ciała - raz użyta 8. Ziaja płyn do demakijażu oczu 9. Joanna jedwab do włosów 1/2 opakowania 10. Schwarzkopf Gliss Kur odżywka dwu fazowa różowa 11. Schwarzkopf got2b guardian angel spray termoochronny - raz użyty 12. Lirene body arabica brązujący balsam - nieststy po terminie - oddam jako gratis BIŻUTERIA 1. Wkrętki - wszytkie nowe 2. Srebro , niebieskie mają tylko srebrne bigle 3. Posrebrzane i pozłacane SZUKAM balsamy do ust podkłady mineralnie i nie mineralne - odcienie jasne do średnich, neutralne, oliwkowe kolczyki wkrętki zapachy pędzle
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez monika9725 Czas edycji: 2010-11-13 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka Pielęgnacja Biżuteria
zdjęcia c.d.
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez monika9725 Czas edycji: 2010-09-22 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zdjęcia c.d .
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez monika9725 Czas edycji: 2010-11-13 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czy masz korektor l'oreala na wymiane? bo na fotce widze a w spisie nie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie? Zapraszam
![]() 8. Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany 20. Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty 24. Neutrohena healthy skin liquid makeup 50 soft beige - nowy, świeży, wypróbowany tylko na dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Noo szkoda, bo fakt, pudru za troche pigmentu nie oddam
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
podoba mis ie kilka rzeczy u ciebie znjadziesz cos u mmnie nie konecznie w kosmetykach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
17. Mac pigment dark soul - iskrząca czerń 100% oryginał, ok 1/3 słoiczka
5. Inglot - nie znam daty przydatności różowy matowy, stare złoto i szary perłowe 18. Cienie samodzielne prasowane - paletka mieszanka pigmentów mac 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz 23. próbki pigmatów mac - kupione od sprawdzonego sprzedawcy na allegro, do sprawdzenia odcieni, oddam gratis do wymianki cos u mnei?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
3. Rimmel sexy curves czarna - zostało na kilka, kilkanaście użyć - oddam jako gratis
1. Bielenda BioPlantacja KOKOS naturalny balsam do ust - lekko perłowy, raz wypróbowany Joanna jedwab do włosów 1/2 opakowania Schwarzkopf got2b guardian angel spray termoochronny - raz użyty kolczyki wkretki wszystkie tylko bez tych zielonych i bez perel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za róż Sephora, pędzel Essence i róż Cute as Hell? chętnie przygarnęłabym też Neutrogenę jeśli ma jasny odcień. W wątku mam m.in. organiczny balsam do ust Plante System
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
9. Essence błyszczyk Eclipce lunch at cullens - 2-3 razy użyty
Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz i róż essence ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się u Ciebie trochę biżuterii.
Zerknij do mnie - mam kilka podkładów i pędzlek kabuki z essence. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za 20. Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty
21. Essence cute as hell 01 wawawawooo 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz i cos z pomadeczek rimmela?
![]() |
#23 |
🦄
|
Może coś u mnie za paskowaniec Essence, poza wątkiem mam balsam do ust w tubce Ziaja kakaowy, używany sporadycznie.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
sory, nie podałam linku do wątku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post22000209 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się kolczyki-koła z perełką i czarno-złote i zielone koraliki na srebrnym biglu. Te koła z perełką- w jakim są stanie? Bo na zdjęciu średni widać.
Co Ci się u mnie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Rimmel sexy curves czarna - zostało na kilka, kilkanaście użyć - oddam jako grati 24. Neutrohena healthy skin liquid makeup 50 soft beige - nowy, świeży, wypróbowany tylko na dłoni Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany 20. Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty Ziaja płyn do demakijażu oczu ??
![]() |
#30 |
BAN stały
|
moze wypatrzysz cos u mnie za:
24. Neutrohena healthy skin liquid makeup 50 soft beige - nowy, świeży, wypróbowany tylko na dłoni 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz 8. Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany ? odpisz prosze w moim watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.