|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Spó¼niaj±cy siê okres a antybiotyki.
Witam.
![]() Przez ca³y pa¼dziernik sobie chorowa³am (angina, zapalenie p³uc) i tak siê z³o¿y³o, ¿e miesi±c spêdzi³am na antybiotykach. Mia³am doustnie Duracef, potem do¿ylnie Taclar i jaki¶ jeszcze i obecnie przyjmujê doustnie Klarmin, a¿ do ¶rody. Ostatni okres mia³am 4.10, teraz powinnam by³a dostaæ jako¶ tak wczoraj lub dzisiaj, z regu³y mi siê nie spó¼nia i zak³adam, ¿e powodem s± antybiotyki, zatem pytanie brzmi - jak d³ugo mo¿e spó¼niaæ siê okres po miesi±cu brania tego typu leków? Wiadomo, ka¿dy organizm jest inny, ale zapytaæ warto. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Dot.: Spó¼niaj±cy siê okres a antybiotyki.
Bralam antybiotyki przez troche ponad 2 tygodnie i potem okresu dostalam niecaly tydzien po zakoczeniu kuracji. Spokojnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 515
|
ja bra³am antybiotyk nieca³y tydzieñ (przerwa³am bo zaczê³am mieæ nieprzyjemne skutki uboczne)
za jaki¶ nied³ugi czas powinnam dostaæ terminowo okres, ale spó¼ni³ siê dwa tygodnie tak¿e po takiej dawce leków mo¿esz sobie troszkê na niego poczekaæ ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 695
|
u mnie po 2 tygodniach brania antybiotyków okres spó¼ni³ siê 3 dni
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 826
|
a jak siê ma branie (przez tydzieñ) mocnych leków przeciwbólowych (rosn±ca ósemka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.