|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brzydki zapach z pochwy
Witam,mam jedno pytanie,ktore dreczy mnie od dawna .Po kazdym odbytym stosunku z moim mezem i mimo to ze za kazdym razem biore kapiel czuje brzydki zapach z pochwy i nie czuje sie z tym komfortowo czasami doprowadza mnie to do mdlosci dlaczego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzydki zapach z pochwy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to być grzybica, stan zapalny, albo upławy. Warto odwiedzić ginekologa.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Beznadziejna bo co? Bo dziewczyna może mieć problemy z drogami rodnymi i polecam jej wizyte u lekarza? Dlatego że warto dbać o zdrowie? Czy beznadziejna dlatego że nie udzieliłam w odpowiedzi cudownej recepty na pozbycie się przykrego zapachu z pochwy?
Jak nie masz nic sensownego do wniesienia to nie udzielaj sie.
Edytowane przez keira2008 Czas edycji: 2012-01-15 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
btw, czy ten zapach pojawia się TYLKO po stosunku? bo jeżeli tak, to cyt: "specyficzny, rybi zapach, wzmagający się po stosunku płciowym oraz po dodaniu do wydzieliny pochwowej wodorotlenku potasu (KOH)" http://pl.wikipedia.org/wiki/Baktery...palenie_pochwy także może to być infekcja bakteryjna - wg mnei powinnaś zrobić posiew też nie rozumiem, czemu beznadziejna. jeżeli objawy wskazują na zapalenie pochwy to chyba normalne jest polecenie lekarza ginekologa. fakt, może nie jest ta odpowiedź do końca prawidłowa, bo upławy mogą być prawidłowe lub nie, bo stan zapalny to może być i grzybica i bakterie i rzęsistek itd, ale generalne idea pójścia do lekarza i zrobienia badań jet dobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.