|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Z czego zdawać mature na dietetyke?
Z jakich przedmiotów trzeba mieć zdaną maturę by zdawać na dietetyke na SGGW czy AM w Warszawie. Czy trzeba mieć mature z chemii?Z góry dziękuje za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Ja sama studiuję na SGGW Technologię Żywienia Człowieka i Konsumpcji, choć chcę zostać dietetykiem. Uważam, że to lepsza opcja, bo daje większą wiedzę, nie tylko ukierunkowaną na samego człowieka i jego potrzeby żywieniowe w zdrowiu i chorobie i co ważniejsze po moim kierunku będę miała tytuł inżyniera, a nie sam licencjat i więcej opcji zatrudnienia i rozwoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Z czego zdawać mature na dietetyke?
Cytat:
![]() Mimo wszystko tak jak napisała koleżanka - 80 procent z matury z chemii lub biologii i jesteś ![]() Ale na SGGW jest tak jak tallyweijl18 wyżej napisała jest jeszcze Technologia Żywności (albo na Wydziale Nauk o Żywności albo na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji) i na nią możesz zdawać matematykę ( ok 60% na pierwszy wydział , 70% na drugi). I też uważam, że jest to dobry wybór bo dietetyków to jest a jest ![]() ![]() ja nie żałuję a jestem na WNoŻu ![]()
PCOsiak pełną gębą. Edytowane przez moniqa16 Czas edycji: 2010-06-25 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Myślę, że jeśli wejście na stronę uczelni, na której chcesz studiować i sprawdzenie zasad rekrutacji jest dla ciebie takie trudne, to myślę, że raczej sobie na studiach nie poradzisz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- http://www.sggw.pl/wp-content/upload...e2010-2011.pdf http://rekrutacja-info.wum.edu.pl/ Zajęło mi to minutę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak jak napisała giginthesky wystarczyło w googlu wpisać uczelnie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mnie też się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.