|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ściskanie ud w chwilach intymnych
Moje drogie, czy zdarza wam się i jak często ściskać uda w chwila uniesienia? Ja nawykłam przy masturbacji zaciskać uda i teraz podczas seksu normalnego albo oralnego także mam taką potrzebę, ale to niestety utrudnia odbywanie aktu miłosnego. Nie wiem czy jestem w tym względzie "nienormalna" i powinnam poćwiczyć inną postawę czy też to jest norma z którą jakoś tam trzeba żyć.
Zaczęłam się nad tym zastanawiać, bo mój TŻ poskarżył mi się ostatnio, że cały czas walczy w moimi udami. Zdziwiło mnie to, bo ja o tym nie miałam pojęcia. On mówi, że ja go udami ściskam, duszę, miażdżę. Czy w łóżku podczas seksu i podczas masturbacji rozchylacie swoje uda, czy je zaciskacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ściskanie ud w chwilach intymnych
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
np od tylu na pieska mozesz sciskac ile sie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Od tyłu nie mogę. Nie układa mi się jego przyrząd tak jak powinien. Nie chodzi mi o orgazm - wiadomo, że wszystkie mięśnie pracują wówczas na 100%. Ale na przykład nie mogę w ogóle się masturbować przy rozchylonych udach i to daje mi do myślenia. Muszę mieć ściśnięte. Od samego początku. To samo gdy on mnie pieści. Ja zaciskam uda a on marudzi, że jest mu niewygodnie. Zaczyna się z tego robić jakaś niezdrowa atmosfera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Biała Dama
|
Podczas seksu z facetem rzeczywiście nie zaciskam ud, jak sobie robię sama dobrze to też nie zawsze. Faktycznie to może być problem dla partnera, tylko jak się tego oduczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A JA SIĘ DZIWIŁEM DLACZEGO MOJA TŻ ZAWSZE JAK ROBIĘ JEJ DOBRZE ZACISKA UDA I NIE WIDZE JEJ TWARZY XD
(myślałem, że udaje i nie chce żebym widział jej twarz jak to robi hahahah) P.S. A podczas normalnego stosunku to bardzo dla mnie podniecające bo muszę z nimi walczyć - troche jakbym ją gwałcił i czasem mam ochotę na takie coś, a czasem po prostu wolę żeby była mi całkowicie poddana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kwestia przyzwyczajenia, poodbnie jak facet sie masturbujue to trudniej mu dojsc w kontakcie z partnerką bo ciało jest przyzywczajone do jednego sposobu stymulacji, nacisku, itd.
Przestać lub zmienić pozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie martw się też tak miałam, ale w wyniku cwiczen oduczyłam się tego;p. Uprawiaj jak najczesciej seks w roznych pozycjach i zaczniesz tez "normalnie" pracowac miesniami
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witaj,
prawdopodobnie Twoje ciało tak się nauczyło dochodzić do orgazmu. Powinnaś oduczyć się takiej formy dochodzenia, bo jak napisałaś robisz to już odruchowo i dopiero partner powiedział Ci, że walczy z twoimi udami. Podobnie jest np. z onanizowaniem się za pomocą prysznica, zdarza się czasem, że w ostrej formie kobiety nie potrafią w ogóle dojść bez szumu wody. Nazywamy to parafilią. Jeżeli przeszkadza Ci Twój nawyk, postaraj się go oduczyć. Konsekwentnie i cierpliwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.