|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Monaaaa
|
Dziwny zwyczaj..
Hej
![]() To chyba przez to, że nie lubie wprost mówić o swoich uczuciach i z trudem mi to przychodzi. W innych sprawach jestem bardzo odważna, umiem wyrazić swoje zdanie i zawsze wszędzie mnie pełno. Jak się oduczyć tego bądź co bądź dziecinnego zachowania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwny zwyczaj..
Zacznij od małych kroków, nie musi to być odrazu ktoś na kim Ci zależy / podoba Ci się. Zacznij mówić znajomym pierwsza cześć, staraj się do nich zagadać w jakiś sposób, porozmawiać, próbuj wychodzić pierwsza z inicjatywą
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć. Musisz być pewna swoich racji,bardziej otwarta,przecież pisząc do kogoś ,ten ktoś Ciebie nie widzi, więc nie masz się czego ani obawiać, ani wstydzić. Gorzej twarzą w twarz, ale pisząc jest łatwiej.Ja wolę pisać niż mówić,chociaż jeśli już swój dziób otworzę,trudno mnie zatrzymać. Ale jeśli chodzi o Ciebie nie masz się czego stresować,musisz przełamać swoją nieśmiałość, bo jak wiesz do odważnych świat należy.Powodzenia.Pa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Miałam podobnie. Zmieniło się to, kiedy naprawdę się zakochałam i z tęsknoty za drugą osobą, pisałam pierwsza. Teraz po tylu latach związku przychodzi to automatycznie i nawet nie zastanawiam się, czy przeszkadzam TŻ, czy nie, ale piszę, bo mam sprawę albo po prostu tęsknię.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
W czasach nastoletnich spotykałam się z takim chłopakiem, który zawsze bał się zadzwonić pierwszy (to jeszcze w czasach przed wynalezieniem koła i komórek;-)), nie chcąc się narzucać. Koniec końców czułam się co najmniej dziwnie, gdy wychodziło na to, że każdy spacer, czy każde kino, czy łyżwy są z mojej inicjatywy
![]() Odwracając sytuację - może szkoda tracić potencjalnie fajne znajomości przez "manie takiej zasady" . Małymi krokami warto od czasu do czasu "zaczepiać" swoich znajomych, za każdym razem będzie Ci łatwiej ![]() Coś w tym stylu, niekoniecznie słowo w słowo...tym bardziej, że tak jak piszesz, nie stoisz tak znowu z boku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.