2013-05-13, 13:05
|
|
|
Przyczajenie
|
Bulimia vs zdrowe odzywianie
Dzien dobry kochane kobietki
Naprawde wiele mnie kosztowalo , aby w koncu zaczac otwarcie o tym mowic. O tym jak prawie 15 lat porykalam sie z bulimia. Dzisiaj jestem zupelnie inna osoba. Nie wiem jak, ale w koncu znalazlam w sobie na tyle sily aby wygrac. Wzielam sie tylek zwyczajnie. Dosc uzalania , bo jak ja nie zadbam o siebie to nikt tego nie zrobi. A calym motorem napedowym jest nasza psychika. Tu sie wszystko zaczyna. Uwierzcie, ze wiem co mowie. Nie ma rzeczy niemozliwych! Jestem teraz instruktorka jogi. Zdrowe odzywianie to nie stalo sie moim stylem zycia, moja pasja. I nie mowie tu o dietach, gdzie zmuszamy sie do salaty aby za miesiac pozrec hamburgera. To poprostu moj wybor na cale zycie, jedzienie ktore mnie uzdrowilo... uzdrowilo moj organizm ! Nie chce tu za duzo pisac... Prowadze bloga na ten temat, ale nie podam linku tutaj , nie chce byc odebrana jako reklamujaca siebie. Podam Wam maila, jesli chcecie sobie pogadac ze mna, tak poprostu, bo tez borykacie sie z wlasnymi "demonami" zwyczajnie napiszcie.... Bedzie nam razniej...
Moje imie Nina , e-mail: aumjoga@vp.pl.
Pozdrawiam Was i nie poddawajcie sie !
|
|
|