|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pieczone grzybki i orzeszki/ciasteczka
Witajcie,
mam jedno pytanko, moze bedzie ktos potrafil mi pomoc... Wlanie zamowilam patelnie do pieczenia grzybkow i orzeszkow. Z tego jednak co wiem ta patelnie podgrzewa sie na gazie a ja mam kuchnie elektryczna. Czy bede mogla rozgrzac ta patelnie rowniez na kuchence elektrycznej? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pieczone grzybki i orzeszki/ciasteczka
Miałam kiedys taka patelnię do orzeszków i grzybków i piekłam na kuchence elektrycznej właśnie jakoś bardziej mi do elektrycznej pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mmm...smak dzieciństwa!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Patelnie juz mam!
Nigdzie nie moglam znalezc informacji czy ta patelnia nadaje sie rowniez na kuchenke elektryczna....... Wczoraj wyprobowalam, nagrzewa sie bardzo szybko wiec mam nadzieje ze orzeszki i grzybki wyjda! To informacja dla wszystkich ktorzy jak ja szukaja tej informacji ....ale bez skutku.....bo nigdzie nie mozna jej znalezc. Patelnia nadaje sie rowniez na kuchenke elektryczna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a może ktoś podać przepis na takie ciasteczka z tej patelni... , bo znalazłam taka w domu , ale nie mam do niej przepisów
z góry dziekuję
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.