|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ED - czyli 3 choroby w jednym ciele
Po przestudiowaniu 3/4 forum ' W krzywym zwierciadle' i z wlasych przezyc, ktore trwaja do dzis, zauwazylam ze u 3/4 dziewczyn z ED, ktore sie nie lecza , lub u ktorych leczenie na razie nie daje rezultatow choroba jest jedna ale przechodzi przez wszystkie stadia u mnie schemat byl i jest taki : 1.dieta, 2.anoreksja bulimiczna (45kg przy 174), kompulsy (kiedy zaczelam tyc po anoreksji , wiadomo organizm domagal sie jedzenia) teraz na zmiane bulimia kiedy jest napad i oczyszczam sie tygodniowa dieta, (nigdy wymiotami) lub kompulsy, kiedy jest napad a mowie sobie ze to ostatni raz i nie ma zadnej diety, zeby odpokutowac - bledne kolo. I nie krzyczec na mnie ze do specjalisty, ja to doskonale wiem ! ale mieszkam za granica u specjalisty skupialabym sie na moim jezyku a nie na problemie. Jestem na razie bez silna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: ED - czyli 3 choroby w jednym ciele
kochana, ale ja nie wiem czy Ty sobie poradzisz bez specjalisty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.