|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kartka na walentynki
nie wiem czy powinnam to zamieszczać w tym wątku
ale ten pasował mi najbardziej :P kupiłam kartkę walentynkową,ale bez życzeń. na prawie każdej były jakieś życzenia zawierające mocne słowa, do tego strasznie banalne. pomyślałam,że wymyślę coś sama chciałam napisać jakiś cytat, który będzie taką radą na życie.. żeby jeszcze nie raz mógł wrócić do tej karteczki i pomyśleć o mnie z uśmiechem . nie jesteśmy długo ze sobą, do tego też nie jesteśmy 'starzy' i podchodzę do tego wszystkiego z lekkim dystansem. Żeby nikt nie miał wątpliwości zależy mi na nim oczywiście ![]() macie pomysły na jakiś cytat? może coś z jakiejś ciekawej książki którą czytałyście ? Byłabym wdzięczna za pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: kartka na walentynki
Nie określiłaś się czy to ma być w języku polskim
Jeśli nie to polecem coś z łaciny - Amicum proba, probatum ama- przyjaciela wypróbuj, wypróbowanego kochaj. - Si vis amari, ama! - jeśli chcesz byc kochany, kochaj! - Ut ameris, amabilis esto, quod Tibi non facies solave forma dabit - Aby Cię kochano, bądź godny kochania, czego Ci nie zapewni ani piękna twarz ani sama postać.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A może kocham Cię w 100 językach? oryginalne i wymaga trochę gimnastyki długopisem
a jeśli cytaty to może tekst jakiejś piosenki, idealnie, gdybyście ją oboje znali i lubili
♥ Jeśli bardzo czegoś pragniesz cały Wszechświat potajemnie sprzyja Twojemu pragnieniu Edytowane przez BuraKicia Czas edycji: 2018-07-01 o 12:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
A może cos sama napisz
ja kiedys wypiłam piwo to stworzyłam prawie że poemat ![]() i nie chwalac sie niezłe mi to wyszlo
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
a ja polecam kartki walentynkowe, na które można nagrać swoim głosem własne życzenia
wygoogluj sobie "gadające kartki", fajne wzory mają |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

ale ten pasował mi najbardziej :P
chciałam napisać jakiś cytat, który będzie taką radą na życie.. żeby jeszcze nie raz mógł wrócić do tej karteczki i pomyśleć o mnie z uśmiechem