| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-23, 15:43 | #1 | 
| Zakorzenienie | styczeń/luty kilka drobiazgów

na różowo to czego najpilniej poszukuję   w zamian oddam to co w wątkach, za coś mega poszukam poza wątkiem(za jakieś perfumy) w zanadrzu mam jeszcze kilka odlewek perfum-jeśli macie moje wishowe perfumki to dajcie znać, będę starała się Was skusić. Poza wątkiem mam jeszcze kilka błyszczyków Chanel oraz kilka cieni(nowych) z którymi jest mi się ciężko rozstać mimo że nie miałam ich okazji użyć... ale za coś mega się zastanowię  Kosmetyki: * podkłady w naturalnych odcieniach np. Lirene Toffie/beż, lub górnopółkowe * krem pod oczy najlepiej Kanebo, lub inny wyższa półka który dobrze się wchłania i można stosować pod korektor pod oczy, * brązowa kredka do brwi-dla blondynek, najlepiej CK * suchy szampon- może być nawet Isana, jakikolwiek  * antyperspirant w sztyfcie, najlepiej z serii rexona crystal * żele pod prysznic, * pasty do zębów i szczoteczki- za nową elektryczną oddam wiele * fiolki z atmomizerami od 8m do 20ml oddam wiele!!!! * Kallos odżywka mleczna do włosów(każda ilość) * Isana Babasu Oil odżywka * płyny do higieny intymnej oraz chusteczki!! * płyny miceralne lub dobre mleczka do demakijażu które nie podrażniają oczu * oczyszczające maseczki do twarzy, * żel punktowy na wypryski * maseczki pod oczy oraz na usta(najchętniej Mary Kay) * balsam do ust-bezbarwny dla faceta * kosmetyki z serii time wise mary kay * mikrodermabrazja (najchętniej Mary Kay) * termoloki * gruba lokówka * gruba okrągła szczotka z włosia naturalnego * perfumy(tylko flakony, odlewki mam): Disquared she wood oraz she wood crystal Versace Vanitas edp Babydoll Giorgio Armani acqua di gioia Chanel Allure Euphoria bloosom Moshino I love love, funny GAP Blue dior jadore d&g One d&G light blue * pedzel Kabuka *farby do włosów : b. jasny popielaty blond garnier * żel czerwony eveline na cellulit inne: * odkurzacz samochodowy * zasłony i firanki (k. biały, srebrny, brązowy) * obrusy: srebro, złoto * pasta do butów bezbarwna-jakiś preparat ochronny chętnie też do zamszu * transmiter fm do samochodu * nośnik pamięci (2,4 g) * telefon komórkowy * mała torba podróżna(najlepiej nike, puma ale niekoniecznie) * mała walizka * metalowy lub przeźroczysty kuferek na kosmetyki * suplementy diety(potas, magnez, coś na zrzucenie kg  ) odzież: * nowa bielizna 75C, dół s/m * kapcie domowe, damskie 39 męskie 42 * szlafrok damski nowy  * dres nike, adidas, puma (najlepiej czarny, czerwony lub szary) 38 * kozaki 39 * szpilki 39(nude, czerwone, czarne, beżowe, różowe ) obcas powyżej 10cm * jeansowa koszula 36/38 * rurki czarne 36/38 GAP, Lee * płaszczyk czerwony lub ecru * biały blazer, dresowy też z chęcią * gładkie topy pod żakiet 
				__________________ Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-01-24 o 21:01 | 
|     |   | 
|  2012-01-25, 18:44 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: styczeń/luty kilka drobiazgów

nadal szukam!!    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.