|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
problem...
od pewnego czasu z moim Tżtem uprawiamy seks,bardzo sie kochamy,duzo nie trzeba by tż byl gotowy do dzialania.ale problem tkwi w tym,ze podczas tych naszych kilkunastu stosunkow tż tylko raz doszedł,czyli mial wytrysk...nie potrafie nawet go doprowadzic podczas orala czy po prostu ręki...po seksie,który nie wiem czy można nazwać seksem,kończy ręką,bo inaczej z wytrysku nici...tż należy do dlugodystansowcow,nawet po pół godziny ostrego seksu nie dochodzi i zupelnie nie wiemy co jest tego przyczyną ;/ dodam,ze mamy po 19 lat,jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami,ciąży się nie obawiamy (tabletki+prezerwatywa), tż się nie masturbuje,ja robię wszystko żeby doszedł,ale i tak nic z tego...gdzie tkwi problem?co z tym dalej robić?;/
|
|
#2 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: problem...
Nie jestem ekspertem
ale możesz spróbować:-dużo dłuższa gra wstępna ( zacznijcie się kochać, gdy on będzie już mega napalony) plus może za ciasna prezerwatywa, skoro używasz tabletek anty, po co prezerwatywa, one są najlepszym jak dotąd środkiem antykoncepcyjnym - może zbyt dużo myśli o wtrysku w rezultacie hamując go Nie wiem, nic więcej nie przychodzi mi do głowy, może wypowie się ktoś kto będzie miał więcej pomysłów
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbujcie bez gumy (po coś przecież bierzesz pigułki). Zapytaj jak lubi, kiedy się masturbuje, bo pewnie ręką robisz to za słabo.
|
|
|
#4 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Może Ty po prostu za delikatnie go trzymasz własną ręką? A przy seksie oralnym za szybko oboje rezygnujecie? Ja widzę tutaj kilka opcji: 1. Tak ma i koniec. Choć to mało prawdopodobne, jeśli sam szybko potrafi siebie zaspokoić. 2. Problemem jest prezerwatywa, choć to też byłoby dziwne, skoro nawet przy seksie oralnym nie potrafisz go zaspokoić. Chyba, że za szybko rezygnujecie. Zawsze możecie spróbować z jakąś cieńszą prezerwatywą. Albo zrezygnować z niej w ogóle. Chociaż nie wiem czy wtedy nie będziecie się bardziej obawiali ciąży. 3. Facet za dużo się masturbuje i dlatego przywykł tylko do jednego bodźca jakim jest jego ręka, a inne już tak na niego nie działają. Ale sama mówisz, że TŻ się nie masturbuje.
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Od dawna uprawiacie seks? Może po prostu nie znacie jeszcze dobrze swoich potrzeb i upodobań? Moja TŻ też na początku nie znała dobrze moich potrzeb, ale dużo rozmawiamy o seksie, o tym co nam się podoba itp. Porozmawiaj z TŻem, zapytaj co lubi. Może robisz to za mocno, albo za lekko. A może on stara się wytrzymać jak najdłużej a potem ciężko mu skończyć?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
więc tak,gdy już za pierwszym razem wystąpił ten problem dużo o tym rozmawialismy i od wtedy tż przestał się masturbowac,bo chciał dla nas jak najlepiej,bo sam to strasznie przeżywa.gdy zaczynamy sam stosunek jest napalony na maxa...robię wszystko jak mi każe,sam mi moja dłonią pokazywał jak mu najlepiej.co do orala to bylam tak zdesperowana,że nawet ponad pół godziny dzialalam,ale też nic.dużo rozmawiamy o seksie,wiemy co na nas dobrze działa,w jakiej pozycji najlepiej,ale wytrysku jak nie było tak nie ma.a może to moja wina?coraz bardziej myślę,że niespelnia się właśnie przeze mnie i że może z inna by mu wychodzilo...
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
próbowałaś orala z ręką?
co z tą prezerwatywa? próbowaliście bez?
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
próbowałam orala z reka,bez prezerwatywy jeszcze nie,bo tabletki dopiero zaczelam brać.
|
|
#9 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
No i podchodźcie do seksu na luzie. Jak się nie uda, to się nie uda... Będzie nastepny raz ![]() Inna sprawa, że nie wiem jak na Twojego faceta działa fakt, że po seksie i tak kończy ręką. Jeśli częsta masturbacja była powodem braku orgazmu podczas seksu, to takie pomaganie sobie ręką po nieudanym seksie też nie pomoże.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
mysle ze gdyby nie masturbowal sie dwa tygpdnie i dwa tygodnie nie uprawialibyscie seks to by doszedl
zreszta to chyba nie jest znowu taki wielki problem ze nie dochodzi w tobie gorzej jakby dochodzil po 30 sekundach |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
kazda jego fantazje realizuje,więc to też nie to...podchodzimy na luzie,tylko każda nie udana próba kończy się jego załamaniem i dlatego szukam sposobu jak to zmienic,bo on się strasznie o to obwinia,a nie potrafi tego zmienić
|
|
#12 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Kończąc za każdym razem ręka utrwala sobie taki wrzozec w głowie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
.
"Zazdrość to taki mały drań, który piórkiem chciwości łaskocze nasze ego. " Narysujesz? Zapytasz? Edytowane przez chooco92 Czas edycji: 2015-04-09 o 23:22 |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
i tak też robimy i niiic...często go draznie i rozbudzam już dluzszy czas przed,zaczynamy gdy jest tak rozpalony,ze nie może już dłużej wytrzymać.zel durexa też mamy i wyczyniamy najrozmaitsze rzeczy,chyba próbowaliśmy już wszystkiego,striptiz też był,więc ja juz naprawdę nie wiem ... chyba dam sobie spokoj z seksem,chociaż z moim libido będzie bardzo ciężko ;/
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
A może po prostu jakaś wizyta u seksuologa by się przydała?
Może to jakaś psychiczna bariera?
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
bez gumki są inne odczucia więc może będzie inaczej+moim zdaniem macie już tzw. zbyt wielką korbę na seks, za duże oczekiwania i za dużo starań-w rezultacie rozczarowanie, trochę spokoju by się przydało
poza tym jestem niemal na 100% przekonana, że on się po prostu masturbuje, i to masturbuje zbyt często |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Odpuście sobię gumki. I idzcie do sexuologa moze?
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Też tak mieliśmy na początku, chodziło po prostu o to, że TŻ nie był przyzwyczajony do tego, że pochwa nie jest tak ciasna i twarda jak wnętrze dłoni, musiał się przestawić. Dlatego niech nie dochodzi ręką, bo tylko utrwala sobie wzorzec, że orgazm = masturbacja. Poświęćcie sobie cały dzień, nie uda mu się dojść, trudno, spróbujcie znowu za godzinkę i tak do skutku, nasienie musi się w końcu wydostać z organizmu i tak się stanie, ale Twój chłopak tymczasowo musi jednak zaprzestać onanizmu.
Tylko uważajcie, mój przez 2 miesiące nie potrafił dojść w pochwie, a jak już zaczął to kończy po 5 minutach |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
zrezygnujcie z gumy, nie musiecie czekac miesiąca aby tabletki zadziałały, juz po pierwszej tabletce mozna seks uprawaić
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

ale możesz spróbować:

Spróbujcie bez gumy (po coś przecież bierzesz pigułki). Zapytaj jak lubi, kiedy się masturbuje, bo pewnie ręką robisz to za słabo.