|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Luty 2012, bardzo dużo rzeczy!Mój wątek wymiankowy, rzuć okiem czy coś znajdziesz w zamian: KLIK Poszukiwany rozmiar, ok. 40- buty i ciuchy (+/- 1 rozmiar) Napisz, co masz z mojej listy! I co Ci się u mnie podoba. WISH LISTA: Rzeczy poszukiwane najbardziej, jeśli podoba Ci się coś u mnie podpisane jako EXTRA! to będę szukać prawdopodobnie czegoś z tej listy: 1). Koszule/bluzki eleganckie, w stylu Nife, rozm. 40 (+/- 1 rozm.) 2). Sukienek eleganckich/biurowych, nie wieczorowych, chętnie takich 2w1 jak na zdjęciu numer 8 3). Telefonu- nie musi to być najnowszy model, ale tez nie wiekowy! 4). Silikonowej formy na muffinki i papilotek 5). Marynarek/żakietów damskich rozm. 38/40 6). Botków na obcasie max. 6cm, rozm. 39/40 Rzeczy mniej poszukiwane: 1). Magnetism Escada- może być niewielka ilość, może być też odlewka, bo mam flaszkę 2). Clinique, Moisture Surge Extended Thirst Relief 3). Clarins, Everlasting Foundation SPF 15 (jasny odcień) 4). M.Micallef Royal Muska- każda ilość, najlepiej w oryginalnej flaszce 5). Perfumy wysokopółkowe, ale tylko w oryginalnych flaszkach 6). Shiseido, Sun Protection, Liquid Foundation SPF40 (odcień 30) 7). Christian Dior, DiorShow Mascara (czarna) 8). Sukienki codzienne, letnie 9). Kupony z Grupona etc.- fryzjer/fitness/restauracje/wyjazdy w góry/hotele etc.- z dłuższym terminem wykorzystania Warszawa/Lublin 10). Odtwarzacz mp3/mp4- w b. dobrym stanie 11). Dysk zewnętrzny 12). Puder w jasnym kolorze- sypki/w kamieniu, wysokopółkowy, chętnie YSL, Poudre Compacte Eclat et Matite Pozostałe (na zapas, raczej nie są najważniejsze, ale rzeczy podpisane jako DROBIAZG! oddam za coś z tej listy): 1). Sole do kąpieli 2). Kule do kąpieli 3). Płyny do kąpieli 4). Kosmetyki użytku codziennego- żele pod prysznic etc.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luty 2012, bardzo dużo rzeczy!
popatrz u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty 2012, bardzo dużo rzeczy!
Hop!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.