|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
PILNE!!! Gdzie mieszka Pan Pędzelek?
Kochane, za godzinkę-dwie wyjeżdżam do Warszawy. Jestem ze Szczecina i będę tam pierwszy raz. Prosze o podanie jak najwięcej informacji o miejscu ghdzie można kupić pędzle we-ma, w jakiej to dzielnicy, gdzie co i jak. Naprawde mi zależy na tych pędzelkach. Prosze również o nr telefonu, to w razie jakbym się zagubiła zadzwonię bezpośrednio do Pana Pędzelka i zapytam...
Dzięki!!! p.s. BARDZO ZALEŻY MI NA CZASIE!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PILNE!!! Gdzie mieszka Pan Pędzelek?
Pan Pędzelek mieszka w samym centrum
dokładnie na ul. Widok, która mieści się przy Marszałkowskiej. obok apteki na Widok. brązowe wejście jakby do piwniczki...czynne w do 19.00, ale uważaj na przerwę, bo jest jakoś od 13 do 14, ale zawsze otwiera jakoś później, ok. 15 )jeżeli wiesz gdzie jest Marszałkowska, to trafisz. mam nadzieję, ze pomogłam chociaż ciutkę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
ul.Widok 10, tel.8273575.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Watek byl poruszany kilkanascie razy, warto uzywac wyszukiwarki
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki WaM WSZYSTKIM. JUŻ WYJEŻDŻAM!!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kochane! Chciałabym zakupić słynne pędzelki, ale obawiam się, że jest to już nie możliwe
Powiedzcie, że jeszcze jest taka możliwość... <prosi> (pod nr 22 827 35 75 zgłasza się "nieaktualne")
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety już nie.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
OCK z tym Panem pędzelkeim?! ;(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

dokładnie na ul. Widok, która mieści się przy Marszałkowskiej. obok apteki na Widok. brązowe wejście jakby do piwniczki...czynne w do 19.00, ale uważaj na przerwę, bo jest jakoś od 13 do 14, ale zawsze otwiera jakoś później, ok. 15 
Powiedzcie, że jeszcze jest taka możliwość... <prosi> (pod nr 22 827 35 75 zgłasza się "nieaktualne")