|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
studniowka-problem
Witam wiem ze to moze glupie pytanie, ale czy pasuje isc na studniowke z 28letnim chlopakiem, wiem ze bd najstarszy wsrod innych partnerow i partnerek moich kol z klasy. Nie mialam za bardzo z kim isc, a wiem ze z nim sie wybawie i nie zrobi mi zadnego przypalu. ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniowka-problem
To Twój partner to Ty będziesz się z nim bawiła.. i nikt nie będzie na to patrzył z kim Ty przyszłaś i też nie musisz przedstawiać metryczki każdemu z osobna ..
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak zamierzasz się dobrze bawić to idź i z 70letnim, to twoja sprawa przecież
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ale wiem ze musze podac pesel nauczycielce
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- moja klasa jest w miare spoko, ale boje sie ze sie pozniej bd smiac ze przyszlam z takim "staruszkiem"w koncu 9lat roznicy to nie jest chyba tak duzo nie wiem sama co robic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Idź baw sie dobrze i nie przejmuj się co inni pomyślą i powiedzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest twój chłopak, narzeczony, czy kolega? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
jak mówisz że idzie się z nim ubawić to ja bym nie patrzała na takie detale.... swoją drogą czy wygląda na swój wiek czy nie.... bo jeśli nie wygląda na tyle lat to nikt odrazu się nie domyśli ile ma lat.... a poza tym u mnie na studniówce dwa lata temu koleżanki miały partnerów co mieli 30 lat a i zdarzali się koledzy co ich partnerki miały po 17 lat.... swoją drogą takie 17 wydają mi się za młode w sumie lepiej iść z 28 latkiem niż z 17-tką.....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kolega
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a z tym wiekiem to trudno mi stwierdzic bo wiem ile ma lat ale nie wyglada jakos staro nie ma siwych wlosow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to u Was taki spis ludności robią ? z jakiej racji ....
na doba sprawę to można zmyślić ![]() Nauczycielka nie powinna mieć w ogole wglądu do danych obcego ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie wiem po co im to, ale jakbym sklamala i pozniej by cos wyszlo to jeszcze niepotrzebny przypal zgarne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie rozumiem problemu. Starszy chłopak o 9 lat, to dla Was staruszek? Jak wiesz, że z nim będziesz się dobrze bawić, to idź z nim. U mnie większość osób poszło bez osoby towarzyszącej, bo nie miało swojej drugiej połówki i świetnie razem się bawili. Moja koleżanka poszła bez swojego faceta, bo jest od niej dużo starszy (14 lat różnicy) i potem trochę żałowała. Inna poszła z jakimś kolegą (starszym, bardziej kolegą jej brata), bo koniecznie nie chciała iść sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a u mnie to kazdy idzie z kims, wiec glupio isc samej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem samej wcale nie głupio iśc ale jak wiesz że sie bedziesz z nim dobrze bawić, lepiej niz sama, to sie nie zastanawiaj 50-tki nie ma więc nie jest źle, chyba nie jest tez starszy od wychowawczyni co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no moja wych ma gdzies ponad 30 troche ;] akurat mloda mi sie trafila
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
U nas też spisują pesele osób towarzyszących
![]() ![]() Co do pytania- popieram głosy powyżej, idź i nie przejmuj się wiekiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na impreze przychodzi się o okreslonej godzinie i u mnie nie miał prawa nikt inny wejść bo sala była zamykana ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O, też dobrze. Czyli można ![]() ![]() ![]() A do spisywania osób towarzyszących wychowawczyni sobie wymyśliła, że musimy z tą osobą przyjść (!) bo ona "chce ich poznać"... ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a ile was maja lub mieli wasi partnerzy studniowkowi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie pytali dokładnie o wiek ale ja miałam 23 letniego ale dużo dziewczyn z klasy miało powyżej 25 r.ż partnerów i nikt nie robił z tego problemu.
nikt - ja bym powiedziała, że to plus jak są starsi faceci na sali przynajmniej debilne pomysły nie przychodzą do głowy i potrafią się kulturalnie bawić.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kiedy Ja miałam studniówkę.. wieki temu
![]() co do tematu- wszystko zależy jak leży, czyli jeżeli masz "dziwne" koleżanki i kolegów, którzy będą się z Ciebie śmiać , że dla nich z takim dziadkiem starym przyszłaś , musisz się liczyć z docinkami po studniówce na jego temat. Natomiast, jeżeli opinia innych Ci lata koło nosa, to nie ma tematu, idziesz ze "staruszkiem" , bawisz się do rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
klase jest w miare spoko, ale nie wiadomo bardziej chlopaki moga jakies glupie teksty rzucac po studniowce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zapraszaj tego Kolegę.
Z reguły żałuje się nie tego co się zrobiło, ale tego co właśnie nas ominęło. A jeśli myślisz, że koledzy z klasy będą rzucać tekstami, to znajdą powód do każdego : ten stary, ten młody, ten garbaty, ten chyba kij połknął, ten za dużo zje, a tego nie dożywiają. A tak naprawdę może ich zazdrośc zżera, że to nie oni byli przy Tobie.
![]() |
#23 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dzieki bardzo za te miłe słowa i tak sobie mysle ze to tylko studniowka i kazdy idzie z kim chce, albo idzie sam.
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- a m oze ktos z was byl z partnerem w wieku 25+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się, jak ktoś nawet jakoś niemiło skomentuje to przecież to twoje życie, twoja studniówka i to TY masz prawo świetnie się na niej bawić.Więc skoro ten chłopak jest w porządku , lubisz go i dobrze się czujesz w jego towarzystwie, to śmiało!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
To jest ważne, że będziesz się dobrze bawiła z nim a nie to ile ma lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: studniowka-proble
mam nadzieje ze bedzie ok, bez zadnych docinkow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.