|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Do Pani Agnieszki Zembrzyckiej
Pani Agnieszko, we wrześniu wychodzę za mąż,chciałabym prosić o poradę jakie kolory cieni użyć do pomalowania oczu i ewentualnie jakiej firmy,(zastanawiam się nad Estee Lauder Compact Disc Eyeshadow)i jaki odcień różu.Jestem blondynką z dość wyrazistymi niebiesko - szarymi oczami, delikatnie opaloną,będę miała białą suknię z łososiowymi dodatkami.
Z góry dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam Asia |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Do Pani Agnieszki Zembrzyckiej
Pani Joasiu
Proszę mi jeszcze napisać jaki ma Pani kolor włosów? I jutro przed południem wybieram się do centrum i postaram się znaleźć coś odpowiedniego - cienie, róż i odpowiednią szminkę lub błyszczyk. Jeśli nie uda mi się odpowiedzieć jutro do południa, to na pewno zrobię to we wtorek wieczorem. Serdecznie pozdrawiam AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za tak szybką odpowiedz
Jestem ciemną blondynką (z natury),ale mam balejaż, który zamierzam odświeżyć przed ślubem - pasemka rozjaśnione,ciemny brąz i w zasadzie nic nie zostało z mahonia (robiłam go w kwietniu). Zastanawiam sie czy zamiast odcienia "czerwonego" nie zrobić tym razem miedzianego (na ramionach sukienki mam łososiowe różyczki)może to by lepiej wygladało.Brwi będe miała podkreślone brązową henną. A no i właśnie usta normalnie maluje je bezbarwną lub różowo-perłową pomadka,ale jak je podkreślić, żeby to się nie "warzyło". Normalnie też nie używam pudru,ale na taka okazję trzeba będzie(cera mieszana T)mam podkład Max Factora Last.Per. nie wiem czy puder kupić tej samej firmy. Przepraszam troszkę sie rozpisałam Pozdrawiam Asia |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Joasiu
Wczoraj buszowałm po sklepach, ale oferta była jakaś mocno uboga Z ciekawych kolorów, które myślę będę pasowały do Twojej stylizacji wybrałam: Shiseido: S3 Shell Pink ( śliczny łososiowy róż i biel) - bardzo ładne, ważne abyś jedynie tej bieli nie nakładał aż pod samą linię brwi, bo będzie za bardzo odbijać światło) Shiseido S1 Taffete taupe ( moje ulubione do naturalnego, ale ślicznego makijażu. Będą również bardzo pasowały jeśli zdecydujesz się na spokojniejszy makijaż oczu ) Chanel: zestaw ( śliczny lub pojedyncze Ombre Unique: 19 Fusee ( śliczny brazowy róż jako baza) w połączeniu z mocniejszym akcentem 15 Taupie ( ładna pomarańczka); Jeśli chodzi o inne cienie, róże i szminki, to niestety zabrakło mi czasu Ale mam prośbę. Proszę obejrzeć te propozycje, gdybyś się zdecydowała na któryś zestaw było by mi łatwiej dobrać resztę Co do kolorów włosów, to musisz się dobrze zastanowić nad swoją kolorystyką. Bo jeśli nie jesteś wybitnie ciepłym typem urody, to zbyt wiele ognistych elementów, może nieco gryźć się z Twoją karnacją. Gorąco pozdrawiam AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Jestem ciemną blondynką (z natury),ale mam balejaż, który zamierzam odświeżyć przed ślubem - pasemka rozjaśnione,ciemny brąz i w zasadzie nic nie zostało z mahonia (robiłam go w kwietniu). Zastanawiam sie czy zamiast odcienia "czerwonego" nie zrobić tym razem miedzianego (na ramionach sukienki mam łososiowe różyczki)może to by lepiej wygladało.Brwi będe miała podkreślone brązową henną. A no i właśnie usta