|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SPECTACULAR HR, czy COLORSRAY Revlonu?
Używałam długo Colorstey, ale chętnie bym zmieniła na coś równie dobrze kryjącego i trwałego.Co sądzicie dziewczynki o spectacular? Na KKW ma bardzo sprzeczne opinie.Dodam, że mam cerę mieszaną z nadprodukcją smalcu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: SPECTACULAR HR, czy COLORSRAY Revlonu?
Oczywiście miało być: "COLORSTAY" bounce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: SPECTACULAR HR, czy COLORSRAY Revlonu?A może Estee Lauder ;)??
Miałam kiedyś też taki dylemat, jak Ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc ja polecam Ci ten Estee Lauder ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A ja Ci radzę - zanim zaczniesz testować wyższopółkowe - zainteresować się nowymi podkładami Isadory Hydralight lub Velvet Touch i Unifiance LRP. Ponieważ sama rozglądam się od dłuższego czasu za wyższopółkowym podkładem (tj. systematycznie nekam okoliczne perfumerie, smarując sie testerami i wynosząc próbki
![]() A z tych, które Cię interesują, to Double Wear faktycznie jest ciekawy (tylko ja nie dobrałam sobie odcienia - wszystkie są zbyt ciemne); Helenka wydaje mi sie okrutnie ciężka i wcale się nie rozprowadza łatwo, natomiast łamię się w sprawie Clinique'a Superbalanced - naprawdę jest wart zainteresowania - łatwo się rozprowadza, nawilża co trzeba (przy mieszanej cerze to ważne, żeby jej nie przesuszyć) a jednoczesnie dość dobrze matuje, nie osadza się w porach (co nb. co robi połowa górnopółkowych podkładów ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Re: SPECTACULAR HR, czy COLORSRAY Revlonu?A może Estee Lauder ;)??
Jestem Ci bardzo wdzięczna za poradę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wróciłam do tego postu, żeby podziękować dla Magi i żeby podzielić się swoim odkryciem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.