|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pory roku
czy ma ktoś coś o porach roku?? kiedyś miałam takie wycinki z czasopism i zgubiłam. CHodzi mi o ich charakterystyke, bo chciałabym coś dobrać dla siebie. Jak ktoś ma to niech tutaj wklei zawartość, bardzo dziękuję za pomoc
![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Pory roku
naprawde nikt tego nie ma??
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja tam sie na tym nie znam. Ale przypominam sobie, ze Agnieszka i inne dziewczyny pisaly kiedys, ze trudno jest tak okreslic, kto jest jaka pora roku. Bo najczesciej jak tylko jeden element ukladanki nie pasuje, wszystko sie sypie
![]() Ale cierpliwosci, na pewno ktos to wie ![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Raz było w "Bądź śliczna z DZIEWCZYNĄ". Jest chyba jeszcze w kioskach, a gratis jest jakiś kosmetyk Look.
Mi się zazwyczaj wszystko sypie, bo jeżeli jest, że 9 odpowiedzi na zimę, a 1 na lato to jesteś zimą - to proste. Ale u mnie zwykle jest tak, że niby zima, niby jesień. Tak prawie pół na pół. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
bo mi się wydaje że jestem lato, mam włosy jasny brąz, taki troche popielaty, oczy szaroneibieskie, czarną oprawę oczu i czarne brwi (naturalne oczywiście)
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jeśli masz cerę o chłodnym odcieniu możesz być tylko latem lub zimą. Reszta opisanych przez Ciebie cech wskazuje na to, ze jesteś latem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
http://www.bizz.pl/index.php?id=wizerunek
Na tej stronie znajdziesz odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.