|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proste włosy i grzywka do brody.
Nie wiem jak ta fryzura sie nazywa i nigdzie nie moge jej znalezc. Moze macie jakies zdjecia? Sa to dlugie proste wlosy ewentualnie lekko wycieniowane koncowki i grzywka do brody obcieta prosto. Czesto do tej fryzury nosi sie przedzialek na srodku glowy. Chcialabym isc do fryzjera i pokazac fryzjerce fruzyre taka jak chce
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proste włosy i grzywka do brody.
Czy chodziło Ci o coś takiego?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ta fryzurka jest bardzo podoba do tej o ktora mi chodzi
Tutaj po grzywce jest lekkie cienowanie i lekko przechodzi do dluzych wlosow. I z przdou jest takjaby taki trojkat. A mi chodzi o to aby grzywka byla wyraznie odznaczona od innych wlosow. Mam nadzieje, ze jakos w zrozumialy sposob wytlumaczylam Dziekuje, bo to juz jest cos
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba to ?
hanna-pll1.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Tutaj po grzywce jest lekkie cienowanie i lekko przechodzi do dluzych wlosow. I z przdou jest takjaby taki trojkat. A mi chodzi o to aby grzywka byla wyraznie odznaczona od innych wlosow. Mam nadzieje, ze jakos w zrozumialy sposob wytlumaczylam
13.03.2008