|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
guerlain insolence,YSL EFC,chanel cienie,HR puder.... zapraszam:))
wątek zamkniety!!!!!!!!!!!!!
Na wstępnie zaznaczę by nie było żadnych niedomówień iż nie interesują mnie odlewki, odsypki, ubrania, książki ect, nie jestem zainteresowana także kosmetykami wycofanymi ze sprzedaży i limitowankami których nie nie można sprawdzić proszę o odpisywanie w moim wątku lub na priv ![]() na szaro - wymienione na fioletowo -dostepne na niebiesko - rezerwacja Zapraszam do wymiany ![]() dokładka 19. 23. DKNY PURE EDP 7 ML. nie ma 25. Lush Smitten , nowy, data końcowa 17.01.2012. [COLOR=Silver] 26.baza YSL Matt Touch - z wymiany z Esterr, uzyłam max 3 razy, Esterr 1 raz 27. YSL Eye shadow duo nr 15 - jasny roz zuzycie jakies max 15 %, baklazanowy minimalne - widac litrey na cieniu , kupione w D. 28.biotherm Biosource tonic watre 30 ml x 2 29. Biotherm aquasource non stop oligo thermal gel 20 ml 30. galenic krem do rąk 15 ml 31. mac club kupiony w salonie Mac na terenie PL, użyty kilka razy, 32. DIOR Skinflash korektor nr 002, kupiony w tem roku w perfumerii S. w PL - uzylam go max 5 razy,jest welurek, kartonik musze poszukać, 33. mac Unflappable - zuzycie max 5 % 1. Guerlain insolence - z wymiany z Pingwinem - zużycie na widoczne na zdjęciu. - leci do Ranki 2. YSL EFC 1 - z wymiany z Corii, mokry, zuzycie max 10%.- zostaje u mnie 3. HR Illumination nr o2 medium - kupiony w maju w D. zużycie widoczne na zdjęciu. -leci do mhm0808 4. cienie Chanel Ombres Contraste Duo nr 60 Khaki- Clair, kod 2301. kupiłam w lipcu w D. zużycie minimalne - malowałam sie nimi max 5 razy, mam welurek. - poleciało do James 5. cień Clarins nr 20 midnight plum, zużycie minimalne, kupiłam w tym roku w D., kod 901797. - wymieniony z Lexxie 6. cień Clarins nr 22 midnight blue, zużycie minimalne, kupiłam w tym roku w D., kod 901762. polecial w swiat 7. Rouge Bunny Rouge, cień pojedyńczy Bejewelled Skylark, kupiony w grudniu 2009 w D., zuzycie minimalne, widoczne są jeszcze slady wzorku RBR na cieniu. poleciał w świat 8. cień EL Pure Color EyeShadow nr 14 Plum Pop, kupiony w D. pod koniec zeszłego roku, zużycie - niewielkie wgłebienie, kod A97. -leci do mhm0808 9. NYX szninka Honey, kupiona kilka dni temu, tylko sprawdzony raz kolor, błyszczyk NYX nr 1 Frosted Beige -raz wyciągneta szpatułka, nie testowany nawet na ustach. - nie aktualne 10. Mac Mineralize Skinfinish Natural kol. Medium - kupiony we wrzesniu w Mac Arkadia, zuzycie minimalne. poleciał do Pingwinka 13. Mac Mellow Mood Lustre z ostatniej kolekcji M.A.C. Taran Tale - użycie 2 razy - lecie do Corii 14. Baza UD fioletowa, użyta 2 razy - Esterr 15. serum de rouge Dior nr 640, ubytek testowy - kupione w D w listopadzie. - Esterr 17. MAC PREP+PRIME Transparent Finishing Powder - kupiony w salonie MAC w PL, bez puszku, uzycie testowe. -polecial w swiat16. Mac PREP+PRIME SKIN VISAGE baza raz uzyta, kupiona w salonie MAC w PL-LikeTheChocolate 11. Avene Cleanance emulsion lioton, uzyty max 5 razy, kupiony w pazdzierniku br. 12. MUFE HD kolor 125 , kupiony w S w październiku br, bez 10 pompek 18. LUSH TEA TREE WATER 100g, data końcowa 04.10.11 oddaje zapas, bo juz uporałam sie z mieszana cera i strefa T. ubytek kilka psików. 21. lush American Cream, pojemność wyjściowa 100 gram, zuzycie jakieś 35 % data końcowa 06.10.2011- Pingwinek 22.MAC paleta cieni z kolekcji Taran Tale 6 Beauties Play In Color Eye Shadows zuzycie 2% pedzelek nie uzywany. kupione w salonie MAC w PL. - Pingwinek 21. MAC - 188 Small Duo Fibre Face brush - używany max 3 razy, uprany. kupiony w salonie MAC w PL. Cori 20. MAC SELECT MOISTURECOVER NR NW 20 - uzyty 1 raz, xle dobrany dla mnie kolor. kupiony w salonie MAC w PL w listopadzie. 24. Mac Wedge - z wymiany z Lexxie, depotowany wklad, lekko ukruszony - ubytek 5 -7 % - _ol Edytowane przez hola ola Czas edycji: 2011-06-26 o 12:43 Powód: dokladka |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: guerlain insolence,YSL EFC,chanel cienie,HR puder.... zapraszam:))
hey! podoba mi się szminka nyx, tusz do rzęs i cienie chanel.
zapraszam do siebie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za śliwkowy clarins albo estee?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz YSL?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos u mnie za HR Illumination?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22101732]Olus fajne cienie Chanela? Jak tak to dawaj .[/QUOTE]cienie super ale kupialm wczoraj MAca i pozbywam sie kolorów ktore mam podobne z Mac. James nic u Ciebie przykro mi. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5. cień Clarins nr 20 midnight plum, zużycie minimalne, kupiłam w tym roku w D., kod 901797. 6. cień Clarins nr 22 midnight blue, zużycie minimalne, kupiłam w tym roku w D., kod 901762. 7. Rouge Bunny Rouge, cień pojedyńczy Bejewelled Skylark, kupiony w grudniu 2009 w D., zuzycie minimalne, widoczne są jeszcze slady wzorku RBR na cieniu. cos u mnie_
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
coś u mnie?
9. NYX szninka Honey, kupiona kilka dni temu, tylko sprawdzony raz kolor, błyszczyk NYX nr 1 Frosted Beige -raz wyciadneta szpatuka, nie testowany nawet na ustach. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za puder HR? Ile go tam zostalo bo kiepsko widac na zdjeciu..
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
oddaj dwoki Chanel i jedynki Clarinsa
... moze cos u mnie znajdziesz ... a przy okazji bede miala na zbyciu nowiutka miniaturke bazy UD... jak na zdjeciu ...
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisalas bylam w trakcie nogocjacji i puder juz nie aktualny. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#24 |
|
Kici kici miau miau
|
chce Insolence
![]() a czgo ty chcesz?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kici kici miau miau
|
za Insolence? to chyba za malo.. mow co jeszcze
![]() moge ci jeszcze sprezentowac odlewke Chanela do okow - swietny jest
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ranko ja mam taka filozofię ze nie koniecznie musze wymieniac kosmetyki cena za cenę ja chce wymienic to czego nie używam na to co mi sie przyda bo tak naprawde to nic nie porzebuje chyba że cos mi wpadnie w oko ![]() a jak ty sie czujesz? jak maluch? kiedy będzie z nami? ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Ranko ja mam taka filozofię ze nie koniecznie musze wymieniac kosmetyki cena za cenę ja chce wymienic to czego nie używam na to co mi sie przyda bo tak naprawde to nic nie porzebuje chyba że cos mi wpadnie w oko ![]() a jak ty sie czujesz? jak maluch? kiedy będzie z nami? |
||
|
|
|
|
#28 |
|
Kici kici miau miau
|
okej
ale odlewke i tak ci dam ![]() to co? PW? |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
w szufladkach nie ma nic do oddania
...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

.

i tez Cie kocham
... moze cos u mnie znajdziesz
... a przy okazji bede miala na zbyciu nowiutka miniaturke bazy UD... jak na zdjeciu
-> co sroce w oko wpadnie