|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Opalenizna;)
witajcie
mimo że za oknem zima sroga, to mój temat tyczy się gorących letnich dni, oglądałam zdjęcia z wakacji i zastanawiam się od czego zależy równomierna opalenizna na buzi jak i na ciele..Wiele dziewczyn opala się i buźki oraz ciało mają brązowe, taki sam odcień, natomiast ja kiedy się opalam ciało mam brązowe, złote natomiast twarz z czerwonymi policzkami..smiesznie to wygląda stąd moja prośba może wicie czy można cos z tym zobic, aby opalenizna była jednolita i na skórze twarzy i na ciele;p
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opalenizna;)
Cytat:
Czyli opalanie zabronione w takim wypadku. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie co mogę zrobić aby nie wyglądać głupio z brązowym ciałem i blada buzią? ;/
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Autorko, ja mam podobny problem, z tym, że ja należę do grupy kobiet z biało-przeźroczystą skórą, a nie lubię tego więc chętnie łapie DELIKATNY odcień opalenizny. Opalam się powolutku, z filtrami, najlepiej w ruchu. Od kilku lat robię tak, że łapie "pierwsze" słońce- to rada, od starego górala, który stwierdził, że tak trzeba
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dziękuję za radę;* właśnie o delikatną opaleniznę mi chodzi, nie chcę wyglądać jak skwarek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

mimo że za oknem zima sroga, to mój temat tyczy się gorących letnich dni, oglądałam zdjęcia z wakacji i zastanawiam się od czego zależy równomierna opalenizna na buzi jak i na ciele..Wiele dziewczyn opala się i buźki oraz ciało mają brązowe, taki sam odcień, natomiast ja kiedy się opalam ciało mam brązowe, złote natomiast twarz z czerwonymi policzkami..smiesznie to wygląda stąd moja prośba może wicie czy można cos z tym zobic, aby opalenizna była jednolita i na skórze twarzy i na ciele;p