|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nauczyć się szyć
Dziewczyny mam pytanie, znacie może jakiś dobry kurs szycia od podstaw odbywający się na śląsku, najlepiej w okolicach Rybnika lub Wodzisławia? Ewentualnie mogłoby być jakieś studium krawiectwa w systemie zaocznym lub wieczorowym. Czy któraś z was uczestniczyła w takim kursie? Jeżeli tak to jakie wrażenia po ukończeniu, dużo się nauczyliście?
Ps. Wiem że to mój drugi wątek na ten sam temat, poprzedni założyłam na plotkowym, ale dopiero teraz zauważyłam zakładkę "Szkolna ława" i doszłam do wniosku że tu pasuje bardziej. Przepraszam za zaśmiecanie forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nauczyć się szyć
Ja nie mam pojęcia, ale szukam czegoś podobnego w Warszawie. Póki co znalazłam jedną "pracownię krawiectwa", ale to żaden regularny kurs... Jeśli chodzi o Warszawę (i względne centrum, bo międzylesie jest za daleko - tam znalazłam jedną panią) to bardzo, ale to bardzo kiepsko. Więc jeśli ktoś ma jakieś namiary to byłabym również wdzięczna za podzielenie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.