|  2011-01-15, 01:06 | #1 | 
| Przyczajenie | Metamorfoza;)

witajcie! Ostatnio zawladnela mna chec zmiany swojego wizerunku  zalacze zdjecia, mam nadzieje, ze mi pomozecie  raczej nie chcialabym farbowac wlosow, bo i tak bardzo szybko sie niszcza, ale jesli uznacie, ze w jakims kolorze bedzie mi dobrze, to obiecuje ze to przemysle  niestety wbrew pozorom wloski nie sa do konca proste, krecone zreszta tez nie  z gory dziekuje i pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 02:07 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Metamorfoza;)

Jak się nie boisz radykalnych zmian radziłbym boba    | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 02:27 | #3 | 
| Przyczajenie | 

troche sie boje i nawet bralam to pod uwage, ale bob niestety odpada  chyba, ze codziennie bym je prostowala:// juz kiedys mialam sciete na tak krotko i wygladalam jak paz;P, bo sie napuszyly, zwiekszyla sie objetosc.. | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 11:28 | #4 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: centrum 
				 | 

Cytat: 
  Ten kolor włosów, który masz pasuje do ciebie, jednak gdybyś kiedyś zmieniła zdanie co do farbowania, to sądzę, że złote rudości bardzo podkreślą twoją urodę   | |
|     |   | 
|  2011-01-15, 11:59 | #5 | 
| Raczkowanie | 

a ja na Twoim miejscu zakupiłabym dobą lokówkę i zaczęła inaczej się czesać. W takiej fryzurze jak jessica wyglądałabyś ślicznie.    | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 13:14 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Nie ścinaj  Tak wyglądasz bardzo ładnie   
				__________________  *Jesteś dla mnie całym światem, Słońcem, wiatrem, wodą, latem, A gdy patrzę sie na Ciebie, Czuje sie jak w niebie.*     | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 14:58 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Wiesz jest wiele rodzajów bobów więc napewno jakiś będzie Ci odpowiadać   | 
|     |   | 
|  2011-01-15, 16:39 | #8 | 
| Przyczajenie | 

a cos, zeby byly dlugie, ale mimo wszystko inne?   | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 01:40 | #9 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

świetne brwi  co do metamorfozy, ja bym Cie widziala w ciemniejszych włosach | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 10:55 | #10 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: -- 
				 | 

A jakbyś ścięła włosy tuż za ramiona, z przodu wyraźne pazurki, do tego kolor jakiś ciemny karmel? Wtedy fryzura nabrałaby lekkości  A przy okazji jesteć bardzo ładna i nawet jeśli nic nie zmienisz to i tak wyglądasz super    | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 11:36 | #11 | 
| Przyczajenie | 

Dziewczyny, zawstydzacie mnie  ;* | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 12:23 | #12 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

ładna jesteś, no. a włosów nie ścinaj, bo będziesz żałowac. lepiej jakoś ładnie je pocieniuj, czy coś.    | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 12:33 | #13 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: groch pod siódmym materacem 
				 | 

Ja bym nic na twoim miejscu nie zmieniała   
				__________________ ehhh | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 13:02 | #14 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: okolice Manchesteru 
				 | 

Śliczna buźka  Na ostatnim zdjęciu przypominasz mi Anne Hathaway  tylko ona ma ciemniejsze włoski   | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 22:23 | #15 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Nic nie zmieniaj, jesteś śliczna   Delikatna czarna kreska eylinerem na górnej powiece doda głębi oczom  polecam | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 22:29 | #16 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Jesteś śliczna   jeśli chcesz zmienić fryzure to zetnij troszkę krócej niż do ramion na prosto | 
|     |   | 
|  2011-01-17, 11:17 | #17 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Przyciemniła bym włoski. Na ostatnim zdjęciu masz takie jakby ciemniejsze i ładniej niż na pierwszym   | 
|     |   | 
|  2011-01-17, 14:28 | #18 | 
| Przyczajenie | 

bo u mnie z kolorem, to zalezy od swiatla ^^ nie sa farbowane  Dziekuje Dziewczyny ;* | 
|     |   | 
|  2011-01-17, 22:57 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Przypominasz mi z buzki Joanne Koroniewska  nawet ona kiedys miala podobne wlosy do Twoich i dobrze w nich wygladala... ale teraz sciela, przefarbowala wlosy i wyglada bajecznie  a Ty czy cos zmienisz czy nie i tak bedzie ladnie   
				__________________ | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-01-02, 17:17 | #20 | 
| Przyczajenie | 

Chcę się zmienić!

Drogie Dziewczyny! Czas przyszedl i na mnnie, i w koncu dojrzalam do tego, ze chcialabym w koncu sie zmienic  Myslalam o jakims ciekawym scieciu wloskow, a takze ich zafarbowaniu. Nie smiejcie sie ze mnie, ale ostatnio strasznie kreci mnie platyna, rewelacyjny kolor ma wg. mnie Kora  , co o niej sadzicie? Pasowalaby mi? Zalaczam mnostwo zdjec, na ktorych dokladnie widac jaka mam twarz, jaki kolor wlosow, ich dlugosc, sciecie itp, zeby bylo Wam latwiej   | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 17:28 | #21 | 
| Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy! Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Dot.: Chcę się zmienić!

moim zdaniem masz bardzo ładne włoski, ja bym ich nie scinala ewentualnie tylko odrobinke, taki kolor jak ma kora moze i jej pasuje ale to bardzo jak dla mnie taki "ostry sztuczny kolor" w takim kolorze wygladalabys jak kroliczke playboya   ładnie ci bedzie i w blond ale nie takiej rarzącej platynie i w kolorkach czekoladowych   | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 17:42 | #22 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: UK 
				 | 

Platyna, jako chłodny kolor, raczej nie będzie Ci pasować, niestety. Masz piękne włosy i ciekawą urodę, brwi są troszkę za mocno wyskubane.  Jesteś typem jesieni, prawda? Może więc jakąś odważną rudość... Tak naprawdę jest bardzo dobrze w tym momencie, więc trudno coś doradzić   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 21:26 | #23 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

masz ładny kolor włosów, na razie bym nie farbowała, ale coś Ty zrobiła z brwiami ??? Koniecznie je zapuść do takich jak ze zdjęcia jak niżej-z tymże w miejscu wznoszenia się łuku nie depiluj ich aż tak mocno. Miałaś interesujący look, te brwi były szalenie intrygujące.. a teraz? :| | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 21:32 | #24 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Ja bym na Twoim miejscu tylko podcięła końcówki a kolor może taki: http://www.zeberka.pl/img_users/1220882803.jpg http://naszefryzury.pl/pics/581.jpg | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 21:34 | #25 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

cd. brwi a włosów nie tykaj, są piękne i ich kolor wspaniale kompnuje się z resztą (oczy, kolor brwi, karnacja) | 
|     |   | 
|  2012-01-02, 22:56 | #26 | 
| Przyczajenie | 

Spokojnie  Brewka juz zdazyla odrosnac  Mialam z nia pewien problem, bo jak sie bardzo stresowalam (studia, praca itp) to ja podskubywalam paznokciami i w pewnym momencie w ogole przestaly wloski rosnac, ale kuracja olejem rycynowym pomogla! Dziekuje za bardzo mile slowa  ale juz tak dlugi czas wygladam tak samo..   | 
|     |   | 
|  2012-01-03, 21:08 | #27 | |
| Strzelaj lub emigruj! Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Medellin! 
				 | 

Cytat: 
  Taka ładna buźka i włosy! Absolutnie nie farbuj.. trochę wycieniuj i to wszystko. Masz takie łądne rysy twarzy, że najładniej Ci w spiętych włoskach    
				__________________ Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km  | |
|     |   | 
|  2012-01-04, 11:38 | #28 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Na jakakolwiek farbe sie zdecydujesz - bedziesz zalowac. Szkoda takich pieknych, zdrowych wlosow. Bron Boze platyna!!!  Nie dosc, ze raczej nie bedzie Ci pasowac to jeszcze zniszczysz wlosy i bedziesz musiala ciagle farbowac. (A potem uznasz, ze najpiekniej Ci bylo w naturalkach, zetniesz i bedziesz zapuszczac swoje tak jak ja...) Jesli chcesz koniecznie cos zmienic to popracuj nad strojem, makijazem, uczesaniem, bizuteria... Zawsze mnie zastanawialo, dlaczego takie sliczne dziewczyny koniecznie szukaja pretekstu do poprawek? 
				__________________ Be the change you want to see in the world! | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 17:53 | #29 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

ja Ci radze przez długi czas np czesać sie w kok. ja zapuszczam włosy, mam ślub latem, wiec sie nawet specjalnie nie zastanawiam w tym momencie jak mi ładniej, ale zmierzam do tego że miałam straszną ochote ściąć na krótko. i wtedy chyba przez 2 miesiące cały czas miałam koka a teraz zaczełam nosić rozpuszczone i czuje sie niesamowicie odmieniona  nie farbuj i nie ścinaj. ja lubie kombinować ale żałuje ze zaczęłam farbować bo nie da sie już wrócić do starego naturalnego koloru :-( | 
|     |   | 
|  2012-01-10, 23:40 | #30 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Masz tak piękna urodę, że nie trzeba w niej nic zmieniać   także ja na Twoim miejscu zostałabym przy naturalnym kolorze i w ostateczności troszkę podcięła. I tak jak już wcześniej ktoś pisał popracuj tylko nad makijażem, stylem ubierania i dodatkami, a różnica i tak będzie zauważalna. Do twojego typu urody nie potrzeba nic więcej według mnie  pozdrawiam | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Metamorfozy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.