|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chudnij ze mną od 10kg i więcej...
Witam...Jestem na diecie 500kcal w połączeniu z kroplami HCG. Idzie mi świetnie. Pomóżcie mi i dajcie jakieś przepisy, bo wykorzystałam wszystkie jakie miałam, a lubię urozmaicać dietę oczywiście z wyłączeniem tłuszczu, cukru i skrobii. Może ktoś się przerazi tymi kaloriami, ale to 500 kalorii jest dostarczane w pożywieniu, a reszta zapotrzebowania na codzienne czynności życiowe dostarczana jest właśnie z tego złego tłuszczu co nam zalega w organiźmie uda, brzuch, pośladki
![]() ![]() ![]() 23.01-78kg ![]() 24.01-76,5kg 25.01-76,1 26.01-75,3 27.01-74,5 28.01-73,9 29.01-73 30.01-72,2kg Aby do 70kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chudnij ze mną od 10kg i więcej...
500 kcal to rzeczywiscie mało..ale ja sie czujesz dobrze to super
![]() Ostatnio gdzies wyczytałam, że szynka miodowa ma 74 kcal w 100 gr...a 100 gr to ok 7 plastekow ![]() Ja obecnie jestem na diecie do 1000kcal od poczatku tyg. Narazie nie cwicze...ale zamierzam od nastepnego kupic karnet na VACU(bieznia pod cisnieniem), orbiterek i rowerek ![]() Dodatkowo 2 razy dziennie, rano i wieczorem smaruje sie serum z Eveline tym chłodzacym i zamierzam cos dokupic jeszcze na rozstepy. AAA i jescze obowiazkowy peeling, co 2-3 dzień moj jadłospis wczorajszy wylądał tak: -obudziłam sie o 9.30 sniadanie-godz 11.30(wczesniej nie mogłam) -jedna parówka zimna i 5 plasterkow szynki z indyka II sniadanie-godz 13 -szklanka maślanki obiad-godz.15.30 -sałatka z pomidora, ogorka zielonego, papryki czerwonej, sałaty i pekińskiej z sosem(kapka oliwy z oliwek, bazylia, ocet winny,1/2 łyżeczki musztardy) podwieczorek-godz 18 -serek grani bydgoski kolacja-godz.20.30(chodze spac o 24 ![]() -piers z kurczaka ok 200 gr gotowana w wodzie z dodatkiem vegetty (1,5l wody niegazowanej i szklanka herbaty zielonej) Dzisiaj moj jadłospis: I śniadanie-godz.12 -5 plasterkow szynki z indyka II śniadanie-godzina 13.30 -Jabłko srednie obiad-odz 15.30 -mysle ze zurek albo warzywa na patelke podwieczorek-godz.18 -homogenizowany serek naturalny z muesli i otrebami kolacja-godz 20 -mysle ze 2 duze marchewki (dodatkowo ok 2 litrow wody niegaz i herbata zielona) acha..chce schudnac tak do 65 kg w pierwszej fazie stratuje z ok 78 kg przy wzroscie 175cm...mysle ze tak z 60 k by mi wysraczyło ![]() ![]()
Zawsze przygarnę Daisy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anita2103 Czas edycji: 2012-01-31 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
"Wysiłek przy tylu kaloriach nie jest wskazany, ewentualnie spacery" ja się dziwię że Ty jeszcze oddychasz;/ powinnaś dostać od kogoś porządną zje*e za to co Ty robisz, to z racjonalnym odżywianiem nie ma nic wspólnego!
a koleżance anita 2103 przy 1000 kcal i wysiłku fizycznym życzę powodzenia i nie opadnięcia z sił ;/ oj dziewczyny......;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A potem płaczecie, że dopadło Was jojo
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli przez Twój wpis opatrzony relacją i "WSPANIAŁYMI" rezultatami "DIETY" zachęci kogokolwiek do obcięcia dziennej porcji kalorii do 500 to życzę Ci, żebyś sobie tych 500 razy zdzieliła batogiem po plerach. Idiotyzm, koleżanko. Wątek powinien zostać zamknięty.
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak patrze na Twoj podpis i wieeeelkie gratulacje takiego spadku i powodzenia w dalszej walce ![]() Jak mozesz napisz jaka dietke stosowalas i ile cwiczyłas ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Przenoszę na forum dla chorobliwych i niebezpiecznych diet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
haha urozmaicic dietę 500 kcal
no nie wiem jakas zupka z pokrzywy na przemian z trawą może ![]() tak poważnie to im szybszy spadek tym szybsze jojo pomijam juz kwestie zdrowotne, odwodnienie, zaburzenia hormonalne itp itd.... jezeli twój nik oznacza datę urodzenia to jest to nieporozumienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanko jak dlugo jestes na tej diecie i czy duzo schudlas ?????
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- twarde z was dziewczyny jak dieta 500 cal mozecie stosowac......a macie jakies fajne menu na 1000 cal??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała -10 kg, bo tyle mi przybyło od zeszłego lata. Odkąd zmieniłam miejsce zamieszkania i nabawiłam się faceta, zmieniła się moja dieta i niestety to czuję. W ciągu całego życia nie zjadłam tylu czipsów co w ciągu pół roku, teraz staram się pilować i przerzuciłam się na krojone cienko jabłuszka (widzę pierwsze efekty), ale droga przede mną daleka. Aha, już nie mogę patrzeć na mięso, codziennie brr...
Badyli mi brakuje. Jeśli któraś z was zna jakąś fajną dietkę opartą na warzywach, możecie się podzielić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Twój organizm zużywa średnio 1400kcal na pracę serca,żołądka,nerek,mózgu itp. Ciekawa jestem Twojego zdania na temat tego, z czego on sobie to weźmie, jeśli będziesz jadła 500kcal, bo gwarantuję Ci, że na rezerwy tłuszczowe rzuci się jako ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
To proste, skąd organizm to sobie weźmie! Jeśli skończy już zajmować się glikogenem uwięzionym w wątrobie i tkance mięśniowej (to boli), zacznie wsuwać własne mięśnie, bo nie dostarczasz mu paliwa w formie białka. Oczywiście jednocześnie, otrzymując stały sygnał o niedożywianiu, spowolni przemianę materii. I to jest w tym wszystkim najśmieszniejsze (sorry), bo na takiej głodówce wytrzymasz kilka(naście?) dni, a później rzucisz się na jedzenie. Gwarantuję Ci, że Twoje ciało nie poradzi sobie z trawieniem nagłej porcji żarełka i jo-jo nieuniknione.
Chyba nie chcesz wiedzieć, jak na brak składników odżywczych, witamin i minerałów zareaguje cera, włosy i paznokcie...
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
I ta zatrzymana praca mięśni jelit (spowolnienie przemiany materii) która dostarczy Ci wielu ekscytujących zaparć, ta depresja i apatia (bo organizm spowolni Cię także psychicznie, żebyś nie miała siły na nic i się nie przemęczała)....Marzenie po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.