|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Zapalmy świeczke [ * ] 7.07.2005Zapalmy na wizażu świeczke za ludzi,którzy dziś zgineli w londyńskich
![]() ![]() [ * ]
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Zapalmy świeczke [ * ] 7.07.2005
ehhh...wątek jakby kolejny tasiemiec wyjęty z gg ....nie pochwalam(rozpoczynania tego wątku)
ale mimo wszystko zapalę,zeby nie być zlinczowaną {*} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
naprawde straszne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się cattt ale nie odmówię[*]
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ja poczulam sie dzis dokladnie tak samo jak za kazdym razem gdy do mej wiadomosci dochodziły niestety te smutne wiesci... Jedni zapalają swieczki przed ambasadą...jedni w kosciele...jedni w domu...pomyslałam,ze my wizazanki mozemy to rowniez tu uczynic...ja osobiscie tez nie lubie łancuszków...typu wyslij bo cie nie pocałuje... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
mimo wszystko łańcuszek
ps.bez urazy Meriamon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z catt. Tez nie lubię tego rodzaju okazywania wspólczucia. To jest tragedia, ale jednak pisanie po raz setny: "to takie okropne", "zginęło tyle ludzi", "dokąd zmierza ten świat?" albo "nakaz": zapal świeczkę w opisie na gg, bo jak nie, to nie masz serca itp. w niczym nie pomoże i jest trochę nie na miejscu. Dzisiaj słyszałam, jak pewna Brytyjka na ulicy Londynu powiedziała do kamery: "Nie chcemy litości, tylko pomocy w rozwiązaniu problemu". Urzekła mnie ta wypowiedź, bo oprócz wspominania zmarłych, którzy ponieśli tam śmierć - nie mam tu na myśli naszych krewnych czy znajomych, bo to coś zupełnie innego, chodzi mi o ludzi, których nie znaliśmy [a na pewno nalezy im sie szacunek i pamięć] trzeba raczej zastanowić się nad tym, co by było, gdyby nas cos takiego spotkało, jak nie dac sie pokonać terroryzmowi. Bo ten problem dotyczy w tym momencie nas wszystkich. Taka jest moja opinia. Taka tragedia na pewno niesie smutek i każdy z nas go czuje, czy o tym powiemy, czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra wkurzona dzis mnie zapytala: ciekawe kiedy na gg pojawi sie lancuszek. Wiadomo, ze zal mamy w sercach i nie wiem czy jest osoba, ktorej to nie rusza (chyba, ze bez serca...). Wkurzac sie zaczne dopiero jak zaczna do mnie dochodzic tony lancuszkow na gg. Tutaj na forum kto chce to wejdzie, kto nie chce - nie.
symbolicznie[*] choc to i tak nie zmieni zla na tym pieprzonym swiecie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Lovisa jasne,ze im litosc nie potrzebna...moj watek mial miec charakter pamięci i symbolicznej solidarnosci... Nie zamierzałam nikogo zmuszac do zapalania symboliczej swieczki...ja to zrobiłam z żywej reakcji...niestety jestem bardzo wrazliwą osobą...i takie sytuacje dają do myslenia... A w wątku każdy ma prawo do wypowiedzi . . . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
Holy truth |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, nie ganię Cię, jesli ktoś będzie chciał, to na pewno zapali symboliczne swiatełko tutaj. Po prostu czułam potrzebę wypowiedzi w tej sprawie i jakoś tak napisałam, co czuję. Jesli ktoś chce w ten sposob uczcić pamięć ofiar, to ma do tego prawo i ja tego nie oceniam. Ale sama po prostu nie lubię się afiszowac z tego rodzaju sprawami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
również symbolicznie[*]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.