|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak schudnąć?
Hej
![]() jak mogę schudnąć w wakacje?:p macie jakieś skuteczne diety? ![]() a co myślicie o diecie 3 migdały dziennie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jak schudnąć?
ja tam wolę dietę trzy łyżki smalcu dziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]() O Matko i dzieciątko co się 6 miesięcy temu narodziło! Niech ktoś usunie ten wątek, albo doda go do ''rozrywki'', to się chociaż ludzie pośmieją! ![]() Po co trzy migdały? Ja kurde proponuję łykać powietrze. 0 kalorii! Nie no, ale tak serio to załamka ![]()
Studentka psychologii. Jak szaleć, to szaleć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Paula_95 Czas edycji: 2012-06-16 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
migdały są kaloryczne, polecam dietę trzy porzeczki dziennie-ale tylko te czerwone!!!
"Przyjdź, śmierci, lecz tak skrycie, żebym nie czuł twego nadejścia, ponieważ przyjemność umierania mogłaby mnie przywrócić jeszcze do życia." -Salvador Dali "Spieszmy się sądzić ludzi tak szybko odchodzą Srebrem słów ich darzmy lub zamilczmy złotem" -Martin Lechowicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja polecam diete 3 tabletki przeczyszczajace dziennie
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
masakra...
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
O! W takim razie mogę polecić ci w pełni skondensowaną dietę, w pełni zdrową i bezpieczną. Jest to dieta "3 rodzynki dziennie". Ale niestety po dłuższym stosowaniu dowóz do kostnicy będziesz musiała załatwić sobie sama!
Oh my godness... czasami się zastanawiam, czy tacy ludzie jak ty żartują, czy są tacy bezmyślni, że mówią serio? =.= Jeżeli uważasz się za dziewczynę z nadwagą, wybierz się do dietetyka! Po ludzku ci powie, czy w ogóle ci jakakolwiek dieta potrzebna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.