|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Babski problem z facetem
Hej, mam 17 lat i strasznie dziecinny problem. Poznałam fajnego faceta. Piszemy już jakiś czas i mam wrażenie że skończyły nam się tematy. Problem w tym że ja pytam i wtedy rozwija się dyskusja, ale on sam żadnego tematu z własnej woli nie zaczyna... No i mnie chyba skończyły się pomysły... Błagam o pomoc bo bardzo zależy mi na tej znajomości. Liczę na was kochane wizażanki;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Babski problem z facetem
Spotkaj się z nim - lepsza realna znajomość niż wirtualna
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dlaczego tylko piszecie? Spotkanie w realu nie wchodzi w grę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No ale za nim się spotkam muszę to jakoś rozwinąc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Generalnie podzielam zdanie poprzedniczek co do spotkania się w realu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wam bardzo za propozycję spotkania w realu. Wiem i myślę o tym... chodzi mi poprostu o kilka prostuch rzeczy które rozkręciłyby dyskusję.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie bój się, rozmowa zazwyczaj sama, naturalnie się rozwija jesli osoby grają na tych samych falach
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Och, ja się nie boję że będzie cisza, bo dobrze nam się rozmawia, porostu czasem zapada cisza i chciałabym ją przerwac jakiś pytaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja z moim TŻ również poznaliśmy sie w sieci. Pisaliśmy dużo i w końcu też tematy powoli zaczynały się kończyć. Doszłam do wniosku, że skoro nie mamy o czym gadać juz na wstępie to chyba nic z tego nie będzie. I wtedy on zaproponował spotkanie. Byłam sceptycznie nastawiona, ale raz się żyje. I nagle otwarło się przed nami milion nowych tematów, spędzaliśmy na rozmowach całe noce, i realnie, i wirtualnie
![]() ![]() ![]() A co do tematów, hmm...książki, muzyka, hobby, filmy, jedzenie, sposoby spędzania wolnego czasu, pewnie wszystko już było ![]() Zacznijcie pisać swoje opowiadanie, niech każde z Was w kolejnych wiadomościach dopisuje po kilka słów, ot taka zabawa a można po niej wywnioskować nie jedno o drugiej osobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.