|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
we wrześniu perfum i kosmetyków, sprawdź prosze :)
Hej
Poszukuję: PERFUM: - Euphoria Blossom - Cacharel Noa - DKNY Woman oraz Fresh Blossom - Jesus del Pozo Halloween - Lanviny wszelakie, praktycznie wszystkie - Vera Wang Princess lub Flower Princess - Mexx Wild oraz Black - La Perla Divina - Lolita Lempicka Crystal lub Desir - Black XS - Versace Versense - J. Lopez Still - Britney Spears Fantasy - Paris Hilton Can Can Oraz jakieś delikatne bardziej lekkie niż killerowate zapachy też by się przydały KOSMETYKÓW: - Revlon Colorstay cera tłusta odcień 150 buff - Bourjois Healthy Mix (może być serum) 52 - Max Factor 2000 calorie - Nuxe olejek z drobinkami - Biovax maska z kreatyną Bardzo potrzebuję jakiegoś lżejszego zapachu, mam nadzieje, że coś się uda znaleźć u Was
![]() Moje rzeczy znajdziecie tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=36215054
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-09-01 o 16:20 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: we wrześniu perfum i kosmetyków, sprawdź prosze :)
Ja bym miala 26-27ml Lanvin Roumer ,4,5 ml w odlewece duza probka Escape EDP ,moglby byc 3 orginalne probki Noa w kartonikach ale tez tylko za 3 inne orginale probki bo sa kuzynki
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: we wrześniu perfum i kosmetyków, sprawdź prosze :)
Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.