|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SWP Szkoła Wnętrz i Przestrzeni Kraków 2013
Hej kochane,
czy ktoś wybiera się w tym roku do KSA na kierunek SWP? Zostało niewiele czasu i fajnie byłoby gdyby kilka osób, które idą tam do szkoły znalazło wątek i dołączyło do grupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: SWP Szkoła Wnętrz i Przestrzeni Kraków 2013
Hej solelity!
Czy zdecydowałaś się na KSA? Ja się dostałam na SWP (tryb zaoczny ![]() Nie mogę znaleźć informacji kiedy się zaczyna 'rok akademicki'.Może wiesz coś na ten temat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja się wciąż waham nad tym kierunkiem, boję się, że jestem zbyt mało kreatywna... a może to tylko moje chore myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ile ludzi tyle opinii.
Myślę że trzeba samemu się przekonać.Na temat tej szkoły słyszałam i czytałam raczej pozytywne opinie dlatego też sama się na nią zdecydowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o zjazdy to pierwszy jest 5-6 października, a cały harmonogram można zobaczyć na ich stronie, w zakładce rekrutacja, na dole (o ile w końcu coś zrobili z tą stroną, bo szału można dostać ;/ ) Co do opinii szkoły też słyszałam o niej zarówno wiele dobrego jak i złego, myślę, że trzeba nastawić się na to, że każdy pracuje tam na własny rachunek.. Trzeba spróbować, jeśli chcesz się czegoś nauczyć to na pewno nikt nie będzie tam tego uniemożliwiał... ;pp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
polecam
![]() ja jestem na VM roboty co nie miara, sierpień a ja własnie zaczynam robić moje zadanie semestralne :P bałam się że to jakaś tam szkoła policealna i nic nie robisz a tu naprawdę nie wiedziałam w co ręce włożyć, co do wnętrz chyba zrobię tam drugi kierunek bo z opini ludzi których poznałam tez jest cięzko i duzo sie robi ![]() mój kierunek jak i SWP są bardzo interdyscyplinarne... ja po roku pracuję jako grafik ![]() jak palisz spotkamy sie na fajeczce :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej ! a czy wybiera się ktoś w tym roku do SWP na tryb dzienny ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej, czy są tu jakieś osoby, które wybierają się na SWP w tym roku? Albo, które już studiują na tym kierunku? Jestem bardzo ciekawa opinii bo sama zastanawiam się nad ta szkołą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej! Tez chciałam wiedzieć czy ktoś się wybiera w tym roku na swp. Mnie najbardziej zastanawia tylko czy musze sama nauczyc sie obslugi programow typu Corel czy pomagaja, bo na kurs (1100 zl) aktualnie mnie nie stać :/
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem że na swp mieli straszny zapieprz z rysunkiem technicznym widziałam pare razy jak dziewczyny z tego kierunki rysuja i bylam pełna podziwu ![]() Generalnie jeśli chodzi o szkołę jest chyba jak w każdej, raz lepiej raz gorzej, jedni nauczyciele świetni inni tacy sobie. Tak samo z przedmiotami u mnie na vm był przedmiot który prowadziła przez dwa lata świetna babka, ale przedmiot byl totalna zapchaj dziurą, na szczęście ona chyba zdawała sobie z tego sprawę i zaliczenie u niej było banalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś idzie teraz od września na projektowanie wnętrz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.