|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Gofer po raz kolejny, tym razem STYCZNIOWO.
NIEAKTUALNY!!
Witam i zapraszam do wymiany Zasady: 1. Szanujmy się, jeżeli pytam u Ciebie a nic nie znajdziesz to zostaw informacje. Nie ignoruj. 2. Informuj o wszystkich, nawet najmniejszych wadach. 3. Bądź uczciwa. 4. Przestrzegaj ogólnie przyjętych zasad targowiska, tj. polecony, koperta bąbelkowa, dobrze zabezpieczona. 5. Jeżeli jesteś początkująca, nie dziw się, ze proszę Cię, żebyś wysłała pierwsza. Czego szukam: 1. lakiery do paznokci przedewszystkim.(chętnie końcówki lakierów china glaze, ale nie takie zaschnięte nienadające się do niczego, żeby chociaż na jedno malowanie wystarczyło) 2. odżywki, maski, kuracje, sera, oleje do włosów 3. chętnie produkty z mazideł, zsk, itp. 4. wszystko co wpadnie mi w oko. Wymienię: * Avon, Precision Glimmer Powder Eyeshadow, Złociście połyskujący cień do powiek, kolor Amber, tylko wypróbowany. * Sephora, Eyeliner Longue Tenue,Long-lasting eyeliner, kolor argent silver, zużycie niewielkie. * Dwie płytki ze wzorkami Konad, http://www.konadnail.pl/produkt/plytka-m37 i http://www.konadnail.pl/produkt/plytka-m53, uzyłam ich kilkakrotnie, lekko podrapane od czyścika. Najchętniej wymienie na płytki z wzorkami na cały paznokieć. * Oriflame, Pure Colour Mono Eye shadow, kolor Royal Blue, tylko maźnięty. * Stargazer eyeshadow, kolor Royal Blue, tylko maźnięty. * Bielenda, Marokańskie złoto, krem pod oczy, tylko maźnięty. * 5 sasztek z paskami wybielającymi Blend-a-med whitestrips. * Humavit, Multi Błonnik, 180 tabletek, nowy, nie otwierany. * Dove, Ekspresowa maseczka regenerująca, użyta dwa razy. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...pair-mask.html * Film "Bracia" Sheridan Jim, nowiutki, zapakowany w folię. http://www.kdc.pl/bracia_p10881365.html * Depeche Mode Tour of the universe: Barcelona 20/21. 11. 09 DVD+CD, nowiutka, zafoliowana. * Humavit, Białka serwatkowe, biotyna, skrzyp i pokrzywa, około 100 tabletek, może odrobinę więcej. * Humawit, Witaminy z grupy B, połowa z 250 tabletek. * Nivea, Pure & Natural, Mleczko do ciała, 3/4 opakowania. * Trzech panów w łódce z angielskim, podręcznik do samodzielnej nauki. * Daria Charon, Siostrzenica markizy. * Monika Szwaja, Zupa z ryby fugu. * Viva, nr 25. * Brelok w kształcie skutera, http://www.citihome.pl/media/product..._at=1319531420 taki sam jak na fotce tylko niebieski. * Karty rabatowe 5% do sklepów internetowych: smartfox.pl; citihome.pl; emilitary.pl; petity.pl.
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2012-02-20 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
A cobra on my left...
|
Dot.: Gofer po raz kolejny, tym razem STYCZNIOWO.
Cytat:
Coś u mnie? ![]() kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30588356 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
5 sasztek z paskami wybielającymi Blend-a-med whitestrips. Humavit, Multi Błonnik, 180 tabletek, nowy, nie otwierany. Humavit, Białka serwatkowe, biotyna, skrzyp i pokrzywa, około 100 tabletek, może odrobinę więcej. Humawit, Witaminy z grupy B, połowa z 250 tabletek ?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za
* Humavit, Białka serwatkowe, biotyna, skrzyp i pokrzywa, około 100 tabletek, może odrobinę więcej. * Humawit, Witaminy z grupy B, połowa z 250 tabletek ? (poza wątkiem mam jakieś 3/4 opakowania waxu dla blondynek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, jak najbardziej - mogę oddać oba szampony z określonym ubytkiem za połowę opakowania wit.B. Powiedz mi jeszcze, proszę jaki jest termin ważności tabletek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
* 5 sasztek z paskami wybielającymi Blend-a-med whitestrips.
* Humavit, Multi Błonnik, 180 tabletek, nowy, nie otwierany. * Depeche Mode Tour of the universe: Barcelona 20/21. 11. 09 DVD+CD, nowiutka, zafoliowana. * Humavit, Białka serwatkowe, biotyna, skrzyp i pokrzywa, około 100 tabletek, może odrobinę więcej. * Humawit, Witaminy z grupy B, połowa z 250 tabletek. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
A cobra on my left...
|
ze słodkich migdałów jakieś 60 ml, a kokosowego ok. 50 ml.
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- aha, a do kiedy Humavit jest ważny? ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- czyli ok. 60 ml oleju z migdałów za ok. 100 tabletek Humavitu? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Goferku no niestety nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
* 5 sasztek z paskami wybielającymi Blend-a-med whitestrips. * Viva, nr 25. * Nivea, Pure & Natural, Mleczko do ciała, 3/4 opakowania. Po kolei wypisałam na czym mi zależy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety to co bym chciała już wymienione
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- chyba że za ten błonnik z humavitu - odchudzam się więc może by pomógł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
jestem tu nowa, więc mam sporo ciekawostek do wymiany
![]() interesuję mnie książka "zupa z ryby fugu", więc a) maseczka jajeczna z apteczki babuni do wł rozjaśnionych i farbowanych, joanna b) twister do włosów, kolor czarny c) joanna prof maska do wł farbowanych, 2/3 opakowania, o zapachu dojrzałej wiśni d) no i chyba dla Ciebie najciekawsze będą lakiery sally hansen, mają roczek, ale żadnego razu nie użyłam ponieważ mam sporo lakierów w jednym odcieniu. -xtreme wear (sH, hard as nails) nr 160 cheery red. nie wiem czy polski odpowiednik będzie miał ten odcień ponieważ lakiery są ze stanów. -sH diamond strengh "no chip nail color"nr 85 diamonds&rubies. spradziłam je przed chwilą, oceniam stan jako bardzo dobary, leżały w szafie, żadnego słonca albo ciepła, myślę że są jak nowe. p.s. jak by któraś z was była zainteresowana, proszę pisać, pewnie się dogadamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez bundeva Czas edycji: 2012-01-11 o 19:30 Powód: błąd ortograficzny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za paski wybielajace?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up!
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, no chyba, że masz pod ladą coś z mojej wish
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym się wymieniła, bo u mnie tylko te rzeczy zalegają, ale nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- tuszów do rzęs, pomadek/błyszczyków nowych, cieni - najchętniej nautralnych, rozświetlaczy, kremów nawilżających, kremów pod oczy (niestety ten, co masz do wymiany mnie podrażniał), kredek do oczu - byle nie czarnej i brązowej lub brokatowej, róży, maseczek, czegoś do konturowania twarzy, spinek do włosów, lakierów itd. ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Będę zainteresowana wszystkim, najbardziej różem i błyszczykiem - tylko podaj mi proszę nazwy kolorów, z lakierów pewnie też bym coś wybrała ![]()
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2012-02-01 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Gofer, przepraszam że teraz piszę, ale zapominałam Ci cały czas odpisać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.