|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Armani Code Sport
Witam wszystkich.
Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś miał już styczność z tym zapachem. Jeżeli tak to jakie sprawił on na was wrażenie, a także jak wypada przy zwykłym armani code ? ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Armani Code Sport
Mam próbkę tej edt i muszę powiedzieć, że przy zwykłym Code wypada ona dość blado. Nie ma w sobie nic z klasyka. Jest tam dużo cytryny, ale to jest taka sztuczna, chemiczna cytryna. Coś jak aromat w smakowej wodzie mineralnej albo cytrynowej gumie rozpuszczalnej. Niby cytrynowy, ale jednak to nie to. Ta cytryna dominuje. Ogółem bardzo chemiczny zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Armani Code Sport
Nie zgadzam sie z poprzednikiem...zapach ten promienieje świeżością a jednocześnie uwodzi prawdziwie męsko. Pamiętajmy, ze jest to zapach na lato..cytrusy , imbir, mandarynka, mieta, ambra.. stworzony z myślą o upalnym dniu..Uwielbiam sportowych meżczyzn i z takimi własnie kojarzy mi się code sport
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.