| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-06-04, 04:55 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | Wymarzone wakacje.Gdzie ??

Witam, chce z przyjacielem wyjechać na pierwsze zagraniczne zasłużone wakacje, a właściewie to obóz (ja 18 on 16 lat).Przejrzałem kilka ofert i mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co wybrać.I dlatego zwracam się z prośbą do was o doradzenie mi czegoś.Oto moje oczekiwania: Kraj:Hiszpania, lub Włochy Wymagania:Chciałbym żeby było dużo chodzenia po klubach, ale i żeby było co zwiedzać, chciałbym też żeby było sporo wolnego czasem wieczorem, a nie same zwiedzanie jakichś kościołów itp. Hotel najlepiej żeby był 2-3 gwiazdkowy, i żeby dało się tam zjeść, nie musi być jakiś cudny  Trochę mnie to będzie kosztowało, więc nie chce żałować, lecz miło spędzić ten czas. Czas wycieczki to najlepiej około 2 tygodni. Więc pytanie brzmi, GDZIE I Z JAKIEGO BIURA PODRÓŻY mam jechać ?? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam, Adrian.   | 
|     |   | 
|  2011-06-06, 19:42 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Dot.: Wymarzone wakacje.Gdzie ??

Lloret de Mar!   nie ważne z jakiego biura podróży, ważne, żeby do Lloret!;d | 
|     |   | 
|  2011-06-07, 07:14 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

to może taka oferta:http://www.milltour.pl/?action=GetImp&arg1=1452 w terminie 30.07?

| 
|     |   | 
|  2011-06-11, 18:06 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Przejrzyj wątek o Lloret , chyba najlepsze miejsce na wakacje. Osobiście polecam FunClub , hotel Copacabana.

| 
|     |   | 
|  2011-06-15, 23:03 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

też jestem za lloret de mar! fajna atmosfera miasta, dużo klubów i młodych ludzi.   a zwiedzać też jest co: barcelona, tossa de mar, blanes, można wykupić wycieczkę do aquaparku jak ktoś lubi. ;d ceny stosunkowo niskie i można się wybawić.   
				__________________ I <3 Espania! Nothing tastes as good as skinny feels! | 
|     |   | 
|  2012-08-27, 09:31 | #6 | 
| SPAMER Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

ja marze o wakacjach na czymś takim http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc...1800-gold-wing tak zjeździć całą Europę. Marzenie

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.