|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy mają Synergen mam i ja!
Po wielu bojach, przeprawach przez śniegu, ucieczce przed wilkami udało mi się w końcu odebrać paczkę z drogerii Rossman
![]() Mogę zacząć testowanie ale już dzisiaj napiszę o jednym produkcie-puder kompaktowy marki Synergen znają chyba wszystkie Wizażanki ![]() Puder zamknięty jest w małym, poręcznym opakowaniu, które posiada bardzo solidne zamknięcie. Stosuję ten produkt od dawna, bardzo cieszę się z nowej sztuki, ponieważ jego poprzednik jest u mnie już na wykończeniu ![]() ![]() Produkt bardzo dobrze sprawdza się jako puder do poprawek w ciągu dnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wszyscy mają Synergen mam i ja!
to jest forum, nie kwc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wszyscy o tym dobrze wiedzą
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam do zrecenzowania 2 kolejne produkty i zastanawiam się czy zacząć od ochów i achów czy od lekkiego załamania?
![]() Ochy i achy zdecydowanie należą się kokosowemu masłu do ciała ![]() ![]() ![]() Pora na lekkie załamanie, którego skutki są obecnie bardzo widoczne na mojej twarzy ![]() ![]() Efekt? Strasznie czerwona buzia, ściągnięcie skóry, mogę straszyć domowników. Po porannym zabiegu zostałam uwięziona na pół dnia w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.