| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-02-23, 16:33 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | Wszyscy mają Synergen mam i ja!

Po wielu bojach, przeprawach przez śniegu, ucieczce przed wilkami udało mi się w końcu odebrać paczkę z drogerii Rossman  Mogę zacząć testowanie ale już dzisiaj napiszę o jednym produkcie-puder kompaktowy marki Synergen znają chyba wszystkie Wizażanki  Puder zamknięty jest w małym, poręcznym opakowaniu, które posiada bardzo solidne zamknięcie. Stosuję ten produkt od dawna, bardzo cieszę się z nowej sztuki, ponieważ jego poprzednik jest u mnie już na wykończeniu  Mimo ciągłego noszenia w torebce jeszcze nie zdarzyło mi się aby puder się otworzył lub pokruszył-maluch jest zdecydowanie wytrzymały  Produkt bardzo dobrze sprawdza się jako puder do poprawek w ciągu dnia  Bibułka matująca, trochę pudru i już można z powrotem pokazać się ludziom  Puder nie zapycha, ładnie wygładza cerę-polecam   | 
|     |   | 
|  2012-02-24, 02:52 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-12 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dot.: Wszyscy mają Synergen mam i ja!

to jest forum, nie kwc    | 
|     |   | 
|  2012-02-24, 09:58 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

wszyscy o tym dobrze wiedzą   trwają wielkie testy synergen na forum - stąd recenzja   
				__________________ http://https://wizaz.pl/forum/showth...3#post42229163 | 
|     |   | 
|  2012-02-25, 11:58 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Mam do zrecenzowania 2 kolejne produkty i zastanawiam się czy zacząć od ochów i achów czy od lekkiego załamania?   Ochy i achy zdecydowanie należą się kokosowemu masłu do ciała  Jestem wielką fanką wszelkich mazideł i właśnie pluję sobie w brodę, że wcześniej sama nie kupiłam tego masła  Pachnie obłędnie, miło się aplikuje, łatwo wchłania, nie pozostawia po sobie nieprzyjemnego filmu na skórze. Czy nawilża? Ciężko mi to ocenić bo użyłam go póki co 2-3 razy...Zresztą nawet jakby ten produkt nie do końca wywiązywał się ze swoich obietnic dotyczących nawilżania i tak będę po niego od czasu do czasu sięgać-ze względu na zapach  Pora na lekkie załamanie, którego skutki są obecnie bardzo widoczne na mojej twarzy  Maseczka antybakteryjna-2 saszetki, o dużej pojemności (spokojnie można podzielić jedną porcję na pół i nałożyć maseczkę wspólnie z przyjaciółką o ile mamy jej coś za złe i chcemy ją pokarać  ). Przyjemnie się nakłada, zapach przypomina mi olejek herbaciany. Maseczka nie zaschła do końca, nie miałam żadnego problemu z jej zmyciem... Efekt? Strasznie czerwona buzia, ściągnięcie skóry, mogę straszyć domowników. Po porannym zabiegu zostałam uwięziona na pół dnia w domu  Nigdy więcej! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.