|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
djerba testuje kosmetyki Synergen!
Witam,
Właśnie odebrałam paczuszkę z kosmetykami Synergen. Wszystko dotarło do Rossmanna w całości ![]() Będziemy zatem dziś testować, ale wpierw trzeba nakarmić męża i dziecia ![]() Edit : nie mogłam się doczekać i otworzyłam masło kokosowe , bardzo smacznie pachnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: djerba testuje kosmetyki Synergen!
Hej,
No to ruszyłam z testami... Na pierwszy rzut poszedł Synergen Balsam deo roll on. Z racji iż, nie lubię i nie używam antyperspirantów w kulce, podeszłam do niego z niechęcią. Zraziłam się, ponieważ większość rollonów, które w swoim życiu użyłam ![]() Zapach bardzo przyjemny i również długo się utrzymał. Nie wiem jak sprawdziłby się w okresie letnim. Moja skóra bardzo poci się pod pachami, dlatego też podstawą dla mnie to używanie blokera potu. Myślę, że obecną chwilę po pierwszym dniu nie jest źle...Przetestuję go w cięższych warunkach fizycznych..np. przy gonieniu dziecka :P Ciao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ok, znalazłam czas aby opisać następny produkt, a mianowicie Synergen Body Coconut Butter.
Konsystencja bardziej przypomina mi balsam niż masło, jest dość rzadka..ale plusem jest to, że elegancko wsmarowuje się w ciało. Pewnie większość twierdzi zupełnie inaczej niż ja, ale niestety zapach na skórze nie przypadł mi do gustu. W pudełeczku ładnie pachnie kokosem, lecz po wsmarowaniu czułam zapach palonych kadzidełek.. Posmarowałam zatem część ciała (nogi :P) mojego męża ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi natomiast o działanie, to nic nie odczułam po pierwszym użyciu, oprócz tego, że skóra wydawała się być bardziej aksamitna,delikatna... To tak było na początku, ale jaki dalszy ciąg to nie wiem bo poszłam spać ![]() Następnym razem spróbuję nakremować się wcześniej niż pół godz. przed snem. ![]() Ciao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ahh...z tym moim czasem to naprawdę kiepsko ostatnio...no ale obiecałam sobie, że dzisiaj postaram się coś napisać ![]() Żel punktowy przeciw wypryskom Synergen : Żel mieści się w małej 15 ml tubce. W tubce z dzióbkiem, który jak dla mnie jest zbyt duży, albo nieumiejętnie naciskałam na opakowanie, bo zawsze wylatywało mi dość sporo ![]() Oczywiście efekty sprawdzałam następnego dnia i jeszcze dzień później. Jak dla mnie ten żel nie pomógł ani troochę! Kompletnie nic! ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Krem nawilżający do cery mieszanej Synergen : Mam wrażenie, że trafiłam na swój krem. To chyba najlepszy krem spośród ostatnich, które "testowałam". Używam go zarówno na dzień jak i na noc. Jest aksamitny w dotyku, dobrze się go nakłada i jak do tej pory - dość dobrze matuje. Mam cerę mieszaną. Czoło, policzki, broda świecą się, natomiast reszta twarzy (dużo jej nie pozostało po tej wyliczance ![]() Ostatnio nie mam czasu, nawet przeanalizować jak długo utrzymuje się efekt zmatowienia, ale wklepując go ok 8 rano, myślę że wytrzymuje do ok 13? ![]() Na obecną chwilę nie mam zastrzeżeń do kremu! Ciao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.