|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
moje pierwsze "dzieło"
Witam, oto co stworzyłam. Jest to moja pierwsza i na razie jedyna praca, ot takie pudełko które dostałam od mamy żeby jej zrobić. mamie się podoba, ale jestem ciekawa Waszego zdania, krytyka mile widziana ( warto wiedzieć co poprawić w kolejnych "dziełach"), a pochwały jeszcze bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje pierwsze "dzieło"
![]() Jak na początek to całkiem nieźle ![]() ![]() Moje zastrzeżenie dotyczy wykończenia, a dokładnie miejsca gdzie kończy się biały kolor, a zaczyna jakiś inny (w środku), może się czepiam ![]() czekam na kolejne prace i jestem pewna, ze każda z nich będzie lepsza od poprzedniej, trening czyni mistrza ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo. tak bardzo skupiałam się na wierzchu że trochę pominęłam ten środek i faktycznie jest byle jaki ale w następnych pracach się poprawię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osiołek z zakątka :)
|
Jak na pierwsze dzieło to bardzo dobrze
![]() Pomijając środek o którym pisała Alinka ja jeszcze dałabym kraka bardziej spontanicznie. W tej chwili kraka na boku odcięłaś na równo motywem a ładniej i ciekawiej by było gdyby ten krak z boku był bardziej nieregularnie położony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ojej dziękuję bardzo za miłe słowa, rady przyjumję do serca i obiecuje następnym razem jeszcze bardziej się postarać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Koleżanki powiedziały wszystko.Ja się witam i czekam na więcej.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no więc tworzę dalej, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem ale co tak wkleję wszystko. Ta świąteczne butelka jest dopiero zaczęta tzn pomalowana i przyklejony motyw czeka ja jeszcze jakieś cieniowanie i lakierowanie. Zakładki zanim poszły w świat dostały jeszcze wstążeczki na górze ale nie zdążyłam zrobić zdjęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zakładeczki bardzo ładne .1 butelka i chustecznik jak dla mnie zbyt mdłe kolorki ,chyba ,ze zdjęcie nie oddaje rzeczywistego wyglądu .Mikołaj ślicznie się prezentuje .
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Chyba zdjęcia nie najlepiej oddają kolory. A mikołajowa butelka jest już skończona i poszła w świat do koleżanki i zapomniałam zrobić zdjęcie ale poproszę koleżankę o przesłanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Najbardziej podobają mi się zakładki, jak na początki to bardzo ładne wykonania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to teraz kolej na cieniowanie bo tego zdecydowanie brakuje,szczególnie 1 butelce(i zakrętka!!!) i chustecznikowi aby wzór nie zlewał się z tłem.Jeśli chodzi o uwagi to musisz podkład nakładać porządniej bo są prześwity-przynajmniej 2 a nawet 3 razy w zależności od krycia farby.Zakładkom przydałoby się więcej szlifowania i lakieru.Zresztą reszcie też.Rób dalej i ćwicz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.