|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||||
Zakorzenienie
|
Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)Witamy w drugiej części najlepszego wątku pitu pitowego tętniącego życiem o każdej porze dnia i nocy! Nocne piwkowanie, całodobowe plotkowanie? Taki wypas tylko u nas! ![]() My tu całą dobę siedzimy, późnych godzin ani świtu się nie boimy o jedzeniu nawijamy lecz o gorących plotach nie zapominamy! ![]() Sentymentalnie, link do pierwszej części naszego wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610266 Tam się poznałyśmy i tam się pokochałyśmy ![]()
Przedstawiamy nocne marki - obżartuchy i plotkarki. Chociaż nazwa jest myląca, bo już od ponad miesiąca Całą dobę drukujemy co tam wiemy i nie wiemy. Po co w pracy dzień marnować, skoro można pospamować! Piwo w dłoń, poznajcie naszą zacną ekipę! ![]() Poza tym sexi blond jest z niej dziunia, szukamy jej nowego plejchłopura! Ostatnio zatrudniła się jako burdelmama ![]() Alison - Weekendowa ciocia i jagodowy potwór, jak pomyślisz sobie "Alis" widzisz jedną wielką jagodę. Jej hobby to jedzenie. Udaje, że zajmuję się grafiką, ale nie wierzcie jej właśnie ogołaca wasze lodówki! Najbardziej denerwuje nas jej wrodzony metabolizm. Mały wierszyk na zachęte : Alisonek tu na wątku jak najbardziej jest w porządku, Wciąż zawzięcie nam spamuje i jagody podgryzuje A gdy skończą się owoce, sfrustrowana na nas psioczy - jest se trochę bojowniczka co ma chłopa i króliczka. Dziewczyna Sayurii ![]() ![]() Sayurii - Sayurek codziennie radosny jest jak koci wiórek! Spamu sobie nie żałuje, bo codziennie przy tym paznokcie piłuje ![]() Wierszyk by Oliv ![]() Nasz sayurek roześmiany taaki słodki i kochany ![]() Zawsze powie dobre słowo i spamuje wciąż wzorowo ![]() Z nas najbardziej rozgarnięta i na co dzień i od święta ![]() - z pracą, chłopem i mieszkaniem, czego w uj jej zazdraszczamy ![]() Poza tym pasjonatka tańca i zumbofilka ![]() ![]() Drabineczka - Drabinka srabinka, na imię jej Balbinka! Zdarza jej się zachowywać jak mała hrabinka lecz szybko jej to mija, niewielka jest z niej żmija! Jak ją bliżej poznacie, to ją pokochacie. Mimo, że w bawełne nie owija to niezła z niej nocna marczyna! I mała rymowanka ofc : Drabineczka roztrzepana czasem wpadnie do nas z rana jednak częściej to z wieczora wrzuca teksty do spam-wora, hotty plocie wyszukuje i je z nami obgaduje. Strasznie sympatyczna trzpiotka, zawadiaka i świergotka ![]() Irenka - Irenka chłopa ma francuza. Udka i sery razem wcinają i o pierdołach czasem gadają! Ona na wyspach siedzi, lubią ją też sąsiedzi, bo to miły kompan rozmowy, dzięki niej wątek jest kolorowy wiem że ma ipadzika i z niego do nas klika ![]() Little Redhead -Nasza mała ruda miła - doskonała! W avatarze ma kucyka co po tęczy se pomyka! Ona sama z głową w chmurach czasem kopci se fajura, czasem walnie duże piwo lecz jej łepek się nie kiwo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1H40wUz-Fd8 A same kucyki Pony nagrywają dla niej piosenki <3 Nerchie - Także z nami klika, choć jest bardzo tajemnicza, wiemy, że to dziecko - kwiat co ma swój odrębny świat. Lubi czasem golnąć winko, raz z chłopaczkiem, raz z dziewczynką. A poza tym - któż się dowie? Nerchie, nawiń coś o sobie! Czekoladka - Da się poznać nam niedługo mimo iż jest z nami krótką chwilę! ![]() Dołączyły do nas : Cindy AnnaAda - mówcie do niej po prostu Ania! Beforeyou Goszzi Merszja Imperfecta Pamiętamy i liczymy, że do nas wrócą ![]() Kachaaa ChocoWhite Dziad kalwaryjski ![]() KONKURSOWO największe spamerki : Pierwsze zaszczytne miejsce na podium zajmujeeee (trąbki i fanfaryyyy!!!)... Andriejewna! ![]() ![]() ![]() Drugie miejsce dzielnie wywalczyła nasza Alison ![]() ![]() Trzecia jestem ja ![]() ![]() Poza podium : Drabineczka - 554 Irenkaaa - 445 Little_redhead - 193 Nerchie - 138 Czekoladka_111 - 30 ![]() Serdecznie zapraszamy do naszego wątku wszystkie zagubione nocne duszyczki ![]() - Nie jesteś na diecie
- Napisz coś o sobie! - Jesteś nocnym markiem i sową z natury ![]() - Masz ze sobą zgrzewkę piwa ![]() GENERALNIE TO : JEST SPAM, JEST IMPREZA! ![]() Watek sponsoruje wróżbita Maciej ![]() ![]() A to jest nasz patron oto, co zakola ma jak złoto. Fanklub ma tu najwierniejszy, co mu pisze stosy wierszy! (patrz załącznik) Wątek współtworzyły wszystkie dziewczyny z Nocnych Marków za co serdecznie im dziękuję! ![]() Zapraszam do spamowania!!! ![]() ![]() Wierszyk na koniec : Całodobowo otwarte mamy każdej nocy radę damy Każdej nocki tu siedzimy świtu też się nie boimy W dzień dość często plotkujemy w nocy razem piwkujemy o jedzeniu nawijamy coś dobrego podjadamy ![]() ![]() Edytowane przez sayurii Czas edycji: 2012-09-17 o 22:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Hahaha!
![]() ![]() Dobra, to teraz poczytam ten pierwszy post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Sayuri slonce piękny początek
![]() i Maciej! ![]() ![]() i wierszyki i opisy i na rozowo moj nick dalas ![]() i nawet zaznaczylas, ze jestem twoją dziewczyną ![]() kocham Cię ![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
siema dupeczki zdejmować klapeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele nie mogie
![]() kozak to wszystko wyszło, masakra ![]() Super, jestem dumna z naszego posta powitalnego ![]() I przeszedł ten uj w wierszyku o sayurku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- ... wyjmować piweczki? ![]() EDIT: Albo wódeczki ![]() EDIT 2: Względnie flaszeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ojezu marilyn monroe bez makijażu, mój świat jest piękniejszy http://images.sodahead.com/slideshow...705_large.jpeg
---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- tak tak zapomnialam mówic piękny wątek piękny ;d |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Sayu
![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-18 o 01:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sądziłam, że doczekam tak pięknej chwili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Matko dziewczyny sorry, że tak długo
![]() Nie przewidziałam, że mi to tyle czasu zajmie ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to wódka na stół! ![]() Dotrwałyśmyyyyy! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam
![]() Ten link w ostatnim poscie starego watku jakos mi sie nie nie otwiera Wrocilismy dopiero z grilla i zmykam spac bo rano cos trzeba zalatwic Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-08-18 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
o i Irenka juz jest
![]() wlasnie Sayurek, link sie nie otwiera tam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Irenka jakiego czuja masz
![]() ![]() Tam w tym linku widziałam spacja jest ![]() sayuu, a pisałaś do moda jakiegoś żeby nas zamknął? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Co przyszla i pyk ?
Ja tam sie objadalam od 7 i opijalam ![]() ![]() Poza tym intensywnie musze pomyslec nad tel Nad opcja czy abonament ktorego i tak nie wykorzystam a wiadomo nie przechodzi. Czy karta dalej ale na raz trzebaby wywalic jakies 229e na moj tel Przejde sie w pon rano do sklepow to salony wszelkie tam maja to dopytam bo jest taki jeden sklep / salon raczej gdzie dziwne bo maja umowy ze wszystkimi sieciami i daja na krotszy abonament smartfony niz siec Jakis haczyk musi byc Juz mam dosc tej nokii i symbiana ![]() Padlam wrozbita M. Nas czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maciej musiał być ![]() I nick mojej dziuni na różowo tez ![]() ....zaraz poleję wam naleweczki ![]() Cytat:
![]() No jeszcze nie zdążyłam, a do kogo najlepiej pisać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Iranka ja bym wolala jednorazowo wydac 229e
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
ja pitoloza.... od pół godziny robię JEDNĄ brew... w takim tempie skończę o 3 w nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie tez mnie abonament nie cieszy
A tak poczekam do nastepnej wyplaty i za to ze stary tel oddam odlicza mi 30 e czyli zaplace 199 e A doladowywac i tak nie doladowuje co mies Druga rzecz ze nie jest pewniak ze bedziemy jeszcze w irlandii za 1. ,5 roku Zmykam spac ,juz prawie 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Sayurek ej ale nie dodalas ilosci postow, ze Oliv największy spamer itp
![]() Irenka abonament nigdy nie cieszy ![]() ok to dobranoc ![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Maciej nas podgląda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Lux Mundi
|
Bry
![]() Można ? ![]() Udzielałam się w innym wątku dla Nocnych Mar, ale umarł śmiercią naturalną ![]() Witam Znajome Twarze ![]() ![]() ![]() A tymczasem uciekam nakarmić koty i wliźć w końcu do wanny ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A słuchaj może mają tam ofertę wzięcia telefonu w mixie? Na doładowania czyli? Bo to mi się wydaje jest tak pośrodku abonamentu i karty ![]() Spoczko! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- ![]() A ja mówię na początku teeee jaką zbiorową schizę walnęły ![]() ![]() Cytat:
![]() Chłop zawsze do mnie gadał "beautiful nightmare" ![]() Witam Cię i ja ![]() Cytat:
![]() Dobranoc, Irenko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oliv o mix ci chodzi? Nieee nie tu , nie u mnie w sieci
cos pokombinuje najwyzej poczekam do wyplaty kurka chlop mi cos w kompie robi mam nadzieje ze potem sie odnajde witaj cindy |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Sayuri o nie to zdjęcie torta mnie zabilo a raczej po prostu zglodnialam, ide jeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.