|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Etiaxil
Używm etiaxilu od kilku tygodni, jako srodek zapobiegajcy poceniu - jest ok. Jednak ostatnio pojawiła sie po nim wysypka na całym ciele. Najpierw pod pachami, pozniej przeniosła się wszędzie, szczególnie w miejsca zgięć kończyn - czyli tam gdzie się pocimy. Co robić, kiedy to zejdzie, czy powinnam poźniej jezcze stosować etiaxil??? Miał ktoś z Was takie doświadczenia z tym produktem???
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etiaxil
Też używam Etiaxilu i też na początku miałam niemiłe przejścia, ale żeby wysypka na całym ciele, to nie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wersja dla wrażliwców, niestety
wysypka dalej sie utrzymuje (
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że jesteś uczulona na jakiś składnik Etiaxilu. Porównaj może składy antyperspirantów, których używałaś wcześniej (i jak mniemam nic Ci po nim nie było) z Etiaxilem,a może drogą dedukcji dojdziesz, co Ci szkodzi. A jeśli faktycznie szkodzi Ci ta wersja, to może ta normalna nie będzie - ona ma bardziej okrojony skład - sama zobacz na KWC
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
wiesz MagJa jak to się chce pędzić do lekarza...
Ale jak nie przejdzie do niedzieli - to w poniedziałek już pójdę! Może masz racje z tą normalną wersją - jak się podleczę to sięgnę po nią.
|
|
#6 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
ojjj bardzo sie cieszę , że trafiłam na to forum... w mojej łazience środki przeciw potliwości maja juz swoja półkę
Wydałam na nie fortunę i nic. Dopiero ten etiaxil sprostał pokładanym w nim nadziejom... szkoda, ze uczulił.. Natomiast ten, o którym mówisz zakupię na 100%.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

wysypka dalej sie utrzymuje
nie będzie - ona ma bardziej okrojony skład - sama zobacz na KWC