|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca Maturalna
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze, wiec z gory przepraszam.
Pisze prace maturalna: Mój temat to słynne historie miłosne. Scharakteryzuj je odwołując się do wybranych przykładów z literatury. Użyć chce do tej pracy Romea i Julii, pana Tadeusza i cierpienia młodego Wertera. I teraz moje pytanie. jak napisać konspekt, chodzi mi o szkic co mam poruszyć w pracy? A może jest ktoś kto napisze mi plan wypowiedzi czyli to co powinnam zawrzeć w pracy?? POMOCY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca Maturalna
I kolejna
![]() Jesteś w klasie maturalnej, sama wybrałaś taki temat (taki prosty i ciekawy), więc weź się do roboty, sama, a nie pytasz po forach ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
najlepiej, jak napiszesz pracę na zasadzie kontrastów. A konspekt piszesz nic inaczej, jak plan wydarzeń, punkt po punkcie co poruszysz w pracy- tylko dosyć ogólnie. Dobrze przemyśl literaturę przedmiotu (opracowania itd.) i na pewno przeczytaj ( ja swojej maturze na jednej z książek wpadłam
![]() Jak byś miała młodszych kolegów którzy dopiero zgłaszają tematy, mam jeden opracowany kompletnie, na 100%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam gotową pracę na ten temat ocenioną na 20 pkt, praca kompletna. Jeśli ktoś zainteresowany pisać na gg 10519641
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.