|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki ze stali chirurgicznej/ klipsy
Dziewczyny, potrzebuję do ślubu kolczyki antyalergiczne ze stali chirurgicznej. Na codzień nie noszę kolczyków, bo zle się to dla mnie kończy
![]() ![]() ![]() Ktoś, coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
lubi eks swojego męża
|
Dot.: Kolczyki ze stali chirurgicznej/ klipsy
Cytat:
Można też kupić części przez internet, ale wtedy koszt przesyłki jest wysoki w stosunku do wartości paczki.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście sklepu takiego nie ma:/ niby banał taki bo przecież perły to klasyka a nigdzie nie ma antyalergicznych:/ wrrr wolałabym całe kupić bo nie mam zdolności manualnych;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Rozumiem, że sklepu nie ma, ale skoro znaleźć się nie da, kupić nie ma jak, to nawet ta droga przesyłka z internetów jest jakąś opcją.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak to sie skończy. Poszukam sztyftów ze stali chirurgicznej. Na co to kleisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mam niecodzienną propozycję, ale może zadziałać :d
Na co dzień noszę jako kolczyki w uszach to, co na ogół wkłada się do przekłuć np. w wardze- krótkie pręty lub labrety; są nieco grubsze niż standardowe sztyfty, ale można je włożyć do dziurki w uchu bez problemu. Są wykonane ze stali chirurgicznej lub z tytanu (to nawet lepsza opcja). Do tego można kupić nakrętki w różnych kolorach- na pewno są białe, złote, z cyrkoniami, może da się znaleźć też perłowe. Taką kulkę się nakręca na pręcik i gotowe. Sama takie mam, ponieważ dla mnie to o wiele wygodniejsza opcja niż zwykłe sztyfty (szczególnie do spania na boku, zwykłe sztyfty wbijały mi się w skórę ;d), ale to może się sprawdzić! Nie wiem tylko, czy będą wyglądały odpowiednio reprezentacyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Masz rację nelsi! Faktycznie kiedyś miałam kolczyk w języku i on był ze stali chirurgicznej. Nie wiem czy po tylu latach bez kolczyków dziurki mi się nie pozarastały, ale czego się nie robi... Fakt jest taki że jeszcze posiadam swoje kolczyki po przekłuciu i na nie reaguje najlepiej. Musze je wygrzebać i założyć!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.