|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Domowe olejki na cellulit
Wypróbuj aromaterapeutyczne, naturalne, samodzielnie robione olejki antycellulitowe. Niech walka z pomarańczową skórką będzie choć trochę przyjemna! czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Domowe olejki na cellulit
genialne, muszę wypróbować zwłaszcza pierwsze dwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a czy ktoś wie, gdzie takie olejki można kupić, aby potem je połączyć zgodnie z przepisem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ja kiedyś robiłam sobie peeling z kawy ziarnistej - parzyłam około 10-12 łyżeczek czekalam aż wystygnie i taką szorstką gąbką robiłam sobie peeling , muszę przyznać że na cellulit działa dość dobrze. tanie i domowe sposoby są najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Świetnie nazywają się te oliwki, po prostu kobieco. Pewnie pięknie pachną, są naturalne, czysta rozkosz
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Najlepsze są olejki: Efavit, Natura24, Dr Beta. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
artykul super !
na 99% jestem pewna, ze na zdjęciu sa olejki dr beta, bo sama je kupuje i polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja też robie pelling z kawy i jestem zadowolona bardzo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
koniecznie musze spróbować bo0 u mnie z ta przypadłością masakra
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- z kawy rozpuszczalnej czy fusiastą ? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz ja robie tak że fusy biore na cialo i masuje... a do kawy dolewam troszke wody i mam płukanke na włosy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście lubię olej ze słodkich migdałów z grubą morską solą,parę kropli olejku eterycznego z gorzkiej pomarańczy i tworzy się super peeling.Delikatnie eliminuję naskórek, pobudza krążenie. Nawilża, odżywia skórę.Stosuję tylko prawdziwą sól morską!
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
martynka1916 tam na głównej stronei tego atykulu wspominalas o tej plukance z kawy. Ona koloryzuje wloski na brązowo? czy raczej średnio? mam uczulenie na każdą farbę, nie mogę żadnej używać, a nienawidzę swoich blond wlosow i szukam naturalnych sposobow aby je dosc dobrze przyciemnic, wyprobowalam kilka sposobow, ale rezultaty byly chwilowe i nieciekawe zbytnio, o kawie nie slyszalam jeszcze
![]() Edytowane przez Katarzynkax3 Czas edycji: 2012-05-30 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja pozbyłam się problemu celulitu w znacznym stopniu dzięki oleju z zielonej kawy z pachnącej krainy. Faktycznie coś w naturalnych olejach jest, zadziałał bardzo szybko i dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.