|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() piersi.
małe piersi, to mój kompleks. Czy w wieku 18 lat jest szansa aby troszkę urosły? Krępuje mnie miseczka A, czuję się okropnie.. Mój chłopak akceptuje małe piersi ale ja nie czuję się kobieco.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: piersi.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post31844836
W tym wieku piersi już nie rosną. Mogą się powiększyć przy antykoncepcji - tabletki ale nie muszą. Jednak jest to efekt tymczasowy.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
pomylilam tematy
![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-01-25 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tak, jest sposób żeby je powiększyć, zresztą jak pewnie zauważyłaś zakładając temat w wątku chirurgia plastyczna. Operacja.
Ew. po ciąży. Nie ma tak to żadnego sprawdzonego sposobu, co najwyżej możesz je unieść, czy ujędrnić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dobrze jest przytyc nieco, wtedy piersi sie zaokragla
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Niekoniecznie.. Znam parę osób, które tak myślały i rzeczywiście coś się powiększyło - uda i brzuch. Także to nie był pożądany efekt.. Przytycie nie daje żadnej pewności, że piersi się powiększą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja mam bardzo masywne uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze inny problem dotyczy kobiet po porodach (ja na przyklad) i z wyssanym przez niemowleta, do cna niemalze, biustem. Tylko operacja wchodzi w gre ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Operacja powiększenia piersi nie jest złym pomysłem. Moja koleżanka miała robiony taki zabieg. Jedyne czego żałuje to, że czekała z tym tak długo. Poleca dr Ibrahima z Poznania !
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mi piersi urosły z A do 80B to tabletkach antykoncepcyjnych - yasminelle (mam 20 lat) ale druga strona medalu - zrobily sie rozstepy i cellulit. male piersi sa piekne..zobacz bloga ulrikke lund, ma malenkie piersi ale za to pieknie je eksponuje. nie zmieniaj na sile urody. tez mam duzo mankamentow, ale uwierz mi, ze nikt nie jest idealny i nie patrz na media..tam wszystko jest udawane, specjalnie wkladki pod piersi albo operacje. nie pchaj sie pod noz, nigdy w zyciu.
a druga sprawa - piersi moga urosnąć podczas gdy sie przytyje, zajdzie w ciąże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
koleżanka moja miała 35 lat w dniu operacji powiększenia piersi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cindirella, kup sobie stanik 2 size bigger ( w marks spencer je maja i chyba kappahl tez)
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Też mam małe piersi (A) i mam 18 lat (prawie 19) i jedyną radę jaką mogę Ci dać to spojrzeć w lustro i pokochać się taką jaką się jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałas: nie zmieniaj na silę urody- a dla ciebie urodziwa jest kobieta z klatką jak chłopiec? Co do tabletek antykoncepcyjnych to nie jest metoda na powiekszanie piersi, zazwyczaj po braniu tabletek piersi wracaja do normalnego rozmiaru a rozstepy czy inne rzeczy zostaja- tka niestety jest. Nie piszę tego żeby kogoś obrazić albo namowic na operację, ale nie czarujcie się, że nagle dobra wróżka wyczaruje piekny biuscik "bo ciazy", "po antykoncepcji", "stanikiem" z tego wszystkiego to stanik chyba juz najlepszy. Tyle ze stanik jest dobry jak ktoś ma B i ma co podniesc czy wyeksponowac...zazwyczaj kobiety ktore decyduja sie na operacje nie maja co "modelowac" . Ja zrobilam sobie operacje i jestem z tego powodu bardzo zadwolona i dumna że potrafiłam zrobic coś dla siebie wbrew opiniom osób, które uważaja ze to zabawa dla pustych i plastikowych. Nic bardziej mylnego, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
za kilka lat sobie odszczelę taki i wtedy pomyślę o Was, jak mi życzyłyście ![]() ![]() ps. Już trudno co do tych masywnych ud + małe piersi.. Turbo Fire zaczynam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Katie_pl Czas edycji: 2012-02-22 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
droga cindirello
![]() biust kobiety rosnie do 21 zycia, takze byc moze jeszcze Ci sie zaokragli. Mi biust urosl dopiero w 3 klasie liceum, i to w takim tempie ze mialam mnostwo rozstepow. Uwazam, ze jestes troche za mloda na operacje. Moim zdaniem powinnas zaczac regularnie cwiczyc, zeby wzmocnic miesnie klatki piersiowej. Robic naprzemian zimne i cieple prysznice, a po kapieli wklepywac dobry krem do biustu. Nie mowie, ze to wszystko zdziala cuda i bedziesz miala piersi dwa rozmiary wieksze, ale na pewno biust nabierze bardziej okraglego ksztalu i moze troszke sie uniesie. Ja teraz jestem posiadaczka sporego biustu (wina zle dobranej antykoncepcji) i uwierz mi, wiele bym dala, zeby znowu miec maly biust. Zgodze sie rowniez z kolezanka Roksanna, sprobuj zaakceptowac siebie i z kompleksu zrobic atut. http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...ed=0CF0QrQMwBw http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...Q&tx=77&ty=101 http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...d=0CIIBEK0DMBA jak widzisz jest mnostwo slawnych pieknych kobiet ktore pomimo swojego bogactwa nie poddaly sie operacji. Poza tym jak byl w Twoim wieku to tez nie bylam pewna siebie, to czesto przychodzi z czasem, trzeba nas soba po prostu pracowac ![]() A wracajac do operacji plastycznych, to poczekaj. Sprobuj najpierw zaakceptowac siebie, pocwicz troche a jak za kilka lat stwierdzisz ze jednak nadal tak bardzo chcesz isc pod noz, to jeszcze jest inna metoda powiekszania piersi, toz chirurg wstrzykuje cos w piersi i efekt utrzymuje sie do 3 miesiecy. Zycze madrych wyborow ![]() Edytowane przez Katie_pl Czas edycji: 2012-02-22 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Zgadzam sie, nie musisz sobie od razu wszczepiać implantów. Zafunduj sobie zamiast tego, np. auto przeszczep tkanki tłuszczowej, aby biust ładnie wypełnić i trochę powiększyć. O ile powiększyć się da tą metodą to nie wiem, ale warto się tym zainteresować. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
widzialam piersi wypelniane tkanka tluszczowa, po pierwsze trudno przewidziec rozmiar, bo tluszcz sie wchlania, a po drugie, nie sa zbyt jedrne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
AK
Cytat:
Chyba trzeba po pobrac i wszczepic, wiec to nie jest takie nic. Tłuszcz sie wchłania a operacja jest stosunkowo droga jesli biorac pod uwage efekt krótkotrwały i dość niewielki. Co do Keiry - ona ma proporcjonalnie szczupła sylwetkę- jest bardzo szczupła patykowata... ciekawe jaka dziewczyna z większymi biodrami i bez biustu wyglada atrakcyjnie w takiej kiecce albo ubranku? Chodzi mi tylko o to, że wszyscy problem traktują "po omacku" i dają "swiatłe rady" ale sorry , cudow nie ma. Najlepsza rada to chyba tylko żeby się zaakceptować.
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona jest szczupła, ma piękne nogi.. ile ja bym za takie dała ![]() takie mam właśnie ramiona jak Mariah ! . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.