piersi. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 16:25   #1
cindirellaa
Rozeznanie

Unhappy

piersi.

małe piersi, to mój kompleks. Czy w wieku 18 lat jest szansa aby troszkę urosły? Krępuje mnie miseczka A, czuję się okropnie.. Mój chłopak akceptuje małe piersi ale ja nie czuję się kobieco. proszę o jakieś rady.. może jest jakiś sposób..
cindirellaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-25, 18:20   #2
Katarsis87
Raczkowanie

Dot.: piersi.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post31844836

W tym wieku piersi już nie rosną.
Mogą się powiększyć przy antykoncepcji - tabletki ale nie muszą.
Jednak jest to efekt tymczasowy.
Stary 2012-01-25, 19:55   #3
zabulek1
Wtajemniczenie

pomylilam tematy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 401996_10150488803916123_601356122_9185884_925229819_n.jpg (90,8 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-01-25 o 19:56
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 18:30   #4
Ekstazaa
Rozeznanie

Tak, jest sposób żeby je powiększyć, zresztą jak pewnie zauważyłaś zakładając temat w wątku chirurgia plastyczna. Operacja.
Ew. po ciąży. Nie ma tak to żadnego sprawdzonego sposobu, co najwyżej możesz je unieść, czy ujędrnić.
Ekstazaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:17   #5
ladulcynea
Przyczajenie

Dobrze jest przytyc nieco, wtedy piersi sie zaokragla , a i bioderka nabiora apetycznych okraglych ksztaltow Ale trzeba uwazac, by nie przesadzic
Stary 2012-02-03, 19:20   #6
Ekstazaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladulcynea Pokaż wiadomość
Dobrze jest przytyc nieco, wtedy piersi sie zaokragla , a i bioderka nabiora apetycznych okraglych ksztaltow Ale trzeba uwazac, by nie przesadzic
Niekoniecznie.. Znam parę osób, które tak myślały i rzeczywiście coś się powiększyło - uda i brzuch. Także to nie był pożądany efekt.. Przytycie nie daje żadnej pewności, że piersi się powiększą.
Stary 2012-02-03, 20:09   #7
cindirellaa
Rozeznanie

ja mam bardzo masywne uda i jestem niska
Stary 2012-02-03, 22:37   #8
Ekstazaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cindirellaa Pokaż wiadomość
ja mam bardzo masywne uda i jestem niska
Noś push-upy. Nie ma złotego środka, oprócz ingerencji chirurga.
Stary 2012-02-04, 01:13   #9
ladulcynea
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ekstazaa Pokaż wiadomość
Niekoniecznie.. Znam parę osób, które tak myślały i rzeczywiście coś się powiększyło - uda i brzuch. Także to nie był pożądany efekt.. Przytycie nie daje żadnej pewności, że piersi się powiększą.
Masz duzo racji , rzeczywiscie - nie wszystkie odkladamy tluszcz w tych samych miejscach ciala. Ale generalnie rzecz ujmujac - tluszczyk zaokragla piersi
Jeszcze inny problem dotyczy kobiet po porodach (ja na przyklad) i z wyssanym przez niemowleta, do cna niemalze, biustem. Tylko operacja wchodzi w gre
Stary 2012-02-10, 15:13   #10
slonce27
Przyczajenie

Operacja powiększenia piersi nie jest złym pomysłem. Moja koleżanka miała robiony taki zabieg. Jedyne czego żałuje to, że czekała z tym tak długo. Poleca dr Ibrahima z Poznania !
Pozdrawiam
slonce27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 15:40   #11
cindirellaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez slonce27 Pokaż wiadomość
Operacja powiększenia piersi nie jest złym pomysłem. Moja koleżanka miała robiony taki zabieg. Jedyne czego żałuje to, że czekała z tym tak długo. Poleca dr Ibrahima z Poznania !
Pozdrawiam
a w jakim wieku zrobiła?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 10:36   #12
sztukakamuflazu
Raczkowanie

mi piersi urosły z A do 80B to tabletkach antykoncepcyjnych - yasminelle (mam 20 lat) ale druga strona medalu - zrobily sie rozstepy i cellulit. male piersi sa piekne..zobacz bloga ulrikke lund, ma malenkie piersi ale za to pieknie je eksponuje. nie zmieniaj na sile urody. tez mam duzo mankamentow, ale uwierz mi, ze nikt nie jest idealny i nie patrz na media..tam wszystko jest udawane, specjalnie wkladki pod piersi albo operacje. nie pchaj sie pod noz, nigdy w zyciu.

a druga sprawa - piersi moga urosnąć podczas gdy sie przytyje, zajdzie w ciąże moja ciocia miala rozmiar A przed ciąża a piersi znacznie urosły i takie zostały
sztukakamuflazu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:04   #13
slonce27
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cindirellaa Pokaż wiadomość
a w jakim wieku zrobiła?
operacje miała w wieku 35 lat
Stary 2012-02-12, 11:07   #14
slonce27
Przyczajenie

koleżanka moja miała 35 lat w dniu operacji powiększenia piersi
Stary 2012-02-14, 22:25   #15
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekstazaa Pokaż wiadomość
Tak, jest sposób żeby je powiększyć, zresztą jak pewnie zauważyłaś zakładając temat w wątku chirurgia plastyczna. Operacja.
Ew. po ciąży. Nie ma tak to żadnego sprawdzonego sposobu, co najwyżej możesz je unieść, czy ujędrnić.
To ja mam chyba mega pecha z ta ciaza, bo przed zajsciem mialam miske 70c, w ciazy mialam 75e a po ciazy tak zmalal ze mam 70b.. Male b.. I nie karmilam piersia bo mimo balonow nie mialam mleka. Jestem zrozpaczona ze biust mi tak zmalal no ale coz..

Cindirella, kup sobie stanik 2 size bigger ( w marks spencer je maja i chyba kappahl tez)

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-15, 13:22   #16
roksannaa
Przyczajenie

Też mam małe piersi (A) i mam 18 lat (prawie 19) i jedyną radę jaką mogę Ci dać to spojrzeć w lustro i pokochać się taką jaką się jest Nie pchaj sie pod nóż, ludzie mają gorsze problemy niż małe piersi... Spójrz na taką Katie Piper-ona twarzy już nie odzyska i pewnie wiele by dała żeby mieć tylko problem małych piersi.
roksannaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 13:45   #17
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztukakamuflazu Pokaż wiadomość
mi piersi urosły z A do 80B to tabletkach antykoncepcyjnych - yasminelle (mam 20 lat) ale druga strona medalu - zrobily sie rozstepy i cellulit. male piersi sa piekne..zobacz bloga ulrikke lund, ma malenkie piersi ale za to pieknie je eksponuje. nie zmieniaj na sile urody. tez mam duzo mankamentow, ale uwierz mi, ze nikt nie jest idealny i nie patrz na media..tam wszystko jest udawane, specjalnie wkladki pod piersi albo operacje. nie pchaj sie pod noz, nigdy w zyciu.

a druga sprawa - piersi moga urosnąć podczas gdy sie przytyje, zajdzie w ciąże moja ciocia miala rozmiar A przed ciąża a piersi znacznie urosły i takie zostały
Raczej po karmieniu to piersi się robią GENERALNIE małe i wyssane ktoś kiedyś dobrze nazwał "ucho jamnika". To o czym piszesz, czyli te wkładki i push upy- JEZU ! przecież to sie mija z celem. Piszesz, ze trzeba siebie akceptować a za chwilę chcesz wcisnać dziewczynę w podwójnie wygąbczony push up. Prawdą jest też, że w lecie można sę zagotować a na plazy czy basenie wychodząc z wody trzeba wycisnąc z nich wode która kapie bo brzuchu a reszta ma ubaw. Zresztą proponuję plazować bez podwójnego push upa bo nie ma nic bardziej aseksualnego jak odstająca gąbka.
Napisałas: nie zmieniaj na silę urody- a dla ciebie urodziwa jest kobieta z klatką jak chłopiec? Co do tabletek antykoncepcyjnych to nie jest metoda na powiekszanie piersi, zazwyczaj po braniu tabletek piersi wracaja do normalnego rozmiaru a rozstepy czy inne rzeczy zostaja- tka niestety jest. Nie piszę tego żeby kogoś obrazić albo namowic na operację, ale nie czarujcie się, że nagle dobra wróżka wyczaruje piekny biuscik "bo ciazy", "po antykoncepcji", "stanikiem" z tego wszystkiego to stanik chyba juz najlepszy. Tyle ze stanik jest dobry jak ktoś ma B i ma co podniesc czy wyeksponowac...zazwyczaj kobiety ktore decyduja sie na operacje nie maja co "modelowac" .
Ja zrobilam sobie operacje i jestem z tego powodu bardzo zadwolona i dumna że potrafiłam zrobic coś dla siebie wbrew opiniom osób, które uważaja ze to zabawa dla pustych i plastikowych. Nic bardziej mylnego, pozdrawiam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 13:55   #18
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sztukakamuflazu Pokaż wiadomość

Czyli rozumiem że rodziłaś masz dziecko, karmiłaś i możesz coś o tym powiedzieć z autopsji Owszem podczas ciązy rosna i są boskie a jak sie mlekiem napełnią to juz w ogóle - ale co dalej jak wykarmisz takiego małego ssaka - albo 2-k tak jak ja? Zostaje Ci to co przed ciąża tylko wyssane, puste, suche. Wieć nie czaruj - tylko znikomy procent kobiet może sie cieszyc biustem po ciąży lub tabletkach. A z tym przytyciem - to wiesz kolejny problem sie zrobi - bo gruba będziesz za chwilę i kolejny kompleks. A ja akurat należe do kobiet które tyjąc dostają kilogramu od dołu a chudnąc tracę je od góry. Popieram wypowiedź Gwen
Stary 2012-02-15, 15:44   #19
cindirellaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Raczej po karmieniu to piersi się robią GENERALNIE małe i wyssane ktoś kiedyś dobrze nazwał "ucho jamnika". To o czym piszesz, czyli te wkładki i push upy- JEZU ! przecież to sie mija z celem. Piszesz, ze trzeba siebie akceptować a za chwilę chcesz wcisnać dziewczynę w podwójnie wygąbczony push up. Prawdą jest też, że w lecie można sę zagotować a na plazy czy basenie wychodząc z wody trzeba wycisnąc z nich wode która kapie bo brzuchu a reszta ma ubaw. Zresztą proponuję plazować bez podwójnego push upa bo nie ma nic bardziej aseksualnego jak odstająca gąbka.
Napisałas: nie zmieniaj na silę urody- a dla ciebie urodziwa jest kobieta z klatką jak chłopiec? Co do tabletek antykoncepcyjnych to nie jest metoda na powiekszanie piersi, zazwyczaj po braniu tabletek piersi wracaja do normalnego rozmiaru a rozstepy czy inne rzeczy zostaja- tka niestety jest. Nie piszę tego żeby kogoś obrazić albo namowic na operację, ale nie czarujcie się, że nagle dobra wróżka wyczaruje piekny biuscik "bo ciazy", "po antykoncepcji", "stanikiem" z tego wszystkiego to stanik chyba juz najlepszy. Tyle ze stanik jest dobry jak ktoś ma B i ma co podniesc czy wyeksponowac...zazwyczaj kobiety ktore decyduja sie na operacje nie maja co "modelowac" .
Ja zrobilam sobie operacje i jestem z tego powodu bardzo zadwolona i dumna że potrafiłam zrobic coś dla siebie wbrew opiniom osób, które uważaja ze to zabawa dla pustych i plastikowych. Nic bardziej mylnego, pozdrawiam
kochane, kochane.. oczywiście, że to można zaakceptować ta stronka z tą piękna Lund mnie zachwyciła. Po prostu nie jestem pewna siebie..
za kilka lat sobie odszczelę taki i wtedy pomyślę o Was, jak mi życzyłyście co do push-upów, można spróbować ale nie przekonuje mnie to

ps. Już trudno co do tych masywnych ud + małe piersi.. Turbo Fire zaczynam
Stary 2012-02-21, 19:00   #20
Katie_pl
Przyczajenie

GG do Katie_pl

.

Edytowane przez Katie_pl
Czas edycji: 2012-02-22 o 10:16
Katie_pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 10:11   #21
Katie_pl
Przyczajenie

GG do Katie_pl

droga cindirello
biust kobiety rosnie do 21 zycia, takze byc moze jeszcze Ci sie zaokragli. Mi biust urosl dopiero w 3 klasie liceum, i to w takim tempie ze mialam mnostwo rozstepow.
Uwazam, ze jestes troche za mloda na operacje. Moim zdaniem powinnas zaczac regularnie cwiczyc, zeby wzmocnic miesnie klatki piersiowej. Robic naprzemian zimne i cieple prysznice, a po kapieli wklepywac dobry krem do biustu. Nie mowie, ze to wszystko zdziala cuda i bedziesz miala piersi dwa rozmiary wieksze, ale na pewno biust nabierze bardziej okraglego ksztalu i moze troszke sie uniesie.
Ja teraz jestem posiadaczka sporego biustu (wina zle dobranej antykoncepcji) i uwierz mi, wiele bym dala, zeby znowu miec maly biust. Zgodze sie rowniez z kolezanka Roksanna, sprobuj zaakceptowac siebie i z kompleksu zrobic atut.
http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...ed=0CF0QrQMwBw
http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...Q&tx=77&ty=101
http://www.google.pl/imgres?q=kobiet...d=0CIIBEK0DMBA
jak widzisz jest mnostwo slawnych pieknych kobiet ktore pomimo swojego bogactwa nie poddaly sie operacji. Poza tym jak byl w Twoim wieku to tez nie bylam pewna siebie, to czesto przychodzi z czasem, trzeba nas soba po prostu pracowac
A wracajac do operacji plastycznych, to poczekaj. Sprobuj najpierw zaakceptowac siebie, pocwicz troche a jak za kilka lat stwierdzisz ze jednak nadal tak bardzo chcesz isc pod noz, to jeszcze jest inna metoda powiekszania piersi, toz chirurg wstrzykuje cos w piersi i efekt utrzymuje sie do 3 miesiecy.
Zycze madrych wyborow

Edytowane przez Katie_pl
Czas edycji: 2012-02-22 o 10:14
Katie_pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:08   #22
slonce27
Przyczajenie

Zgadzam sie, nie musisz sobie od razu wszczepiać implantów. Zafunduj sobie zamiast tego, np. auto przeszczep tkanki tłuszczowej, aby biust ładnie wypełnić i trochę powiększyć. O ile powiększyć się da tą metodą to nie wiem, ale warto się tym zainteresować. Pozdrawiam
Stary 2012-02-23, 09:14   #23
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Zgadzam sie, nie musisz sobie od razu wszczepiać implantów. Zafunduj sobie zamiast tego, np. auto przeszczep tkanki tłuszczowej, aby biust ładnie wypełnić i trochę powiększyć. O ile powiększyć się da tą metodą to nie wiem, ale warto się tym zainteresować. Pozdrawiam
widzialam piersi wypelniane tkanka tluszczowa, po pierwsze trudno przewidziec rozmiar, bo tluszcz sie wchlania, a po drugie, nie sa zbyt jedrne...
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 06:54   #24
gwendolinka
Zadomowienie

AK
Cytat:
TAK faktycznie. Bo przeszczep tkanki tłuszczowej to NIE JEST operacja...
Chyba trzeba po pobrac i wszczepic, wiec to nie jest takie nic. Tłuszcz sie wchłania a operacja jest stosunkowo droga jesli biorac pod uwage efekt krótkotrwały i dość niewielki. Co do Keiry - ona ma proporcjonalnie szczupła sylwetkę- jest bardzo szczupła patykowata... ciekawe jaka dziewczyna z większymi biodrami i bez biustu wyglada atrakcyjnie w takiej kiecce albo ubranku? Chodzi mi tylko o to, że wszyscy problem traktują "po omacku" i dają "swiatłe rady" ale sorry , cudow nie ma. Najlepsza rada to chyba tylko żeby się zaakceptować.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 13:28   #25
cindirellaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
AK

TAK faktycznie. Bo przeszczep tkanki tłuszczowej to NIE JEST operacja...
Chyba trzeba po pobrac i wszczepic, wiec to nie jest takie nic. Tłuszcz sie wchłania a operacja jest stosunkowo droga jesli biorac pod uwage efekt krótkotrwały i dość niewielki. Co do Keiry - ona ma proporcjonalnie szczupła sylwetkę- jest bardzo szczupła patykowata... ciekawe jaka dziewczyna z większymi biodrami i bez biustu wyglada atrakcyjnie w takiej kiecce albo ubranku? Chodzi mi tylko o to, że wszyscy problem traktują "po omacku" i dają "swiatłe rady" ale sorry , cudow nie ma. Najlepsza rada to chyba tylko żeby się zaakceptować.
Keira jest piękna kobietą, ale ja mam masywne uda i masywne ramiona.. jestem kompletnie nieproporcjonalna..
Ona jest szczupła, ma piękne nogi.. ile ja bym za takie dała

takie mam właśnie ramiona jak Mariah ! .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 853.jpg (21,0 KB, 14 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości