|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
profil biol-chem: jakie studia?
Za jakiś czas skonczę szkołę średnią i stawiam sobie pytanie : co potem?
Zainteresowana jestem studiami farmaceutycznymi, dermatologicznymi, analityki medycznej, ale moge tylko pomarzyc, bo podobno bardzo ciezko sie dostac, jak i utrzymac... w sumie to zalezy jak napisze mature, ale szczerze mowiac, zwatpilam w swoje mozliwosci. Zastanawiam się także nad chemią kosmetyczną, podobno latwiej sie dostac, ale interesuja mnie studia we Wrocławiu, lecz nie moge znalezc zadnych uczelni, moze ktos sie orientuje czy jest mozliwosc studiowania chemii kosmetycznej we Wrocławiu. no ewentualnie troche innego kierunku, ale zwiazanego bardzo z chemia kosmetykow? W przyszlosci chcialabym miec prace zwiazana np. z tworzeniem kosmetykow, lekow, ogolnie praca w laboratorium mnie imponuje. Polecacie jakies kierunki? Najlepiej we Wrocławiu, ewentualnie nieco dalej. A takze jakies wskazowki dotyczace dobrego przygotowania do matury rozszerzonej z biologii i chemii, jakos samodzielnie trudno mi to ogarnac, a w szkole watpie zeby mnie bardzo dobrze przygotowali. Prosze o jakies rady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: profil biol-chem: jakie studia?
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mm444 ubiegłaś mnie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
O tu, tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553567
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.